Libnet.ro
UNICEF

18:45

Top 10 cele mai influente filme ale tuturor timpurilor!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai influente filme ale tuturor timpurilor!

In urma unui studiu recent, s-a intocmit un top al celor mai influente filme facute vreodata la Hollywood, iar pe primul loc se situeaza The Wizard of Oz, film ce dateaza din anul 1939. continuă pe ADPM

Comoara lui Corneliu Porumboiu, printre cele mai asteptate filme ale anului 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire.

Top 10 cele mai interesante campanii fashion ale sezonului

La inceput de an, marile brand-uri lanseaza campanii fashion din cele mai inedite, sperand ca astfel vor reusi sa atraga atentia lumii intregi asupra noilor colectii.

Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

De la momentul in care Winona Ryder a aparut tunsa scurt, in anul 1994, si pana la Demi Moore, care, in 1996, a renuntat complet la podoaba capilara, sau la felul in care Jennifer Aniston avea aranjat parul in serialul Friends, iata cele mai faimoase coafuri pe care vedetele le-au afisat de-a lungul anilor.

Liga I, in top 20 cele mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16, cu 619 de puncte, in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, intocmit si publicat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Cele mai influente clanuri mafiote din Craiova. Cine sunt interlopii care se cred mai presus de lege

Craiova primea eticheta de Vestul Salbatic al Romaniei in urma cu 5 ani. Confruntarile cu pistoale, bate si cutite s-au tinut lant pe strazile orasului, insa in momentul de fata interlopii nu mai tin prima pagina a ziarelor, preferand sa isi vada linistiti de afaceri.

FOTO Cele mai influente clanuri mafiote din Craiova. Cine sunt interlopii care se cred mai presus de lege

Craiova primea eticheta de Vestul Salbatic al Romaniei in urma cu 5 ani. Confruntarile cu pistoale, bate si cutite s-au tinut lant pe strazile orasului, insa in momentul de fata interlopii nu mai tin prima pagina a ziarelor, preferand sa isi vada linistiti de afaceri.

Stilul Johnny Depp: 10 cele mai excentrice si eclectice look-uri ale actorului

Parafrazand, O dusca si esarfa lata pare sa fie motto-ul marelui actor carismatic, geniul neinteles al Hollywoodului, artistul prin excelenta al deghizarilor si transformarilor bine jucate, excentricul Johnny Depp.

Cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti. Unde vedem filme bune cu bani putini

Bucurestenii care vor sa vada cele mai noi filme in salile de cinema din Capitala au la dispozitie mai multe variante. Cu toate acestea, preturile variaza foarte mult. Adevarul va prezinta cele mai ieftine cinematografe din Bucuresti.

Scoate CV-ul la atac: domeniile in care ai cele mai mari sanse sa semnezi contractul de munca

Daca vrei sa scapi de jobul pe care il ai acum si care nu-ti da nicio directie de incredere in cariera, deschide CV-ul, prezinta-te in cea mai buna varianta de pana acum si iesi la atac. Pentru asta, iti aratam care sunt domeniile si pozitiile cele mai.

Un lungmetraj romanesc in topul celor mai asteptate filme din 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire, citat de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )