Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cei mai buni angajatori in 2018. Industria ITC este fruntasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cei mai buni angajatori in 2018. Industria ITC este fruntasa

Microsoft Romania este cel mai apreciat angajator din Romania, urmat de Oracle si Zitec. Fata de 2017, Microsoft Romania urca o pozitie si ajunge pe primul loc in clasament; Oracle coboara pe locul doi, iar Zitec cunoaste o ascensiune remarcabila. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai buni angajatori din Romania in 2018

SummaryIndustria ITC este fruntasa in randul angajatorilor de top. Microsoft Romania, Oracle Romania si Zitec ocupa primele trei pozitii fiind printre cele mai apreciate companii de catre angajati.

Eurobarometru alegeri 2019: Romanii, printre cei mai ingrijorati europeni cu privire la transparenta campaniilor electorale

Romanii sunt printre cei mai ingrijorati cetateni europeni cu privire la transparenta alegerilor, potrivit celui mai recent sondaj Eurobarometru. Una dintre cele mai mari ingrijorari ale romanilor se.

Eurobarometru alegeri 2019 - romnii, printre cei mai ngrijorati europeni n privinta fraudarii scrutinului / Ce i-ar determina sa participe la vot

Romanii sunt printre cei mai ingrijorati europeni in ceea ce priveste transparenta alegerilor electorale. Cele mai mari ingrijorari sunt legate de persoanele care voteaza desi nu au dreptul, de cele care voteaza de doua ori si de faptul ca oamenii sunt constransi sa voteze intr-un anumit fel. De asemenea, manipularea rezultatelor finale ale alegerilor reprezinta o ingrijorare pentru 66 % dintre romani, peste media UE de 61%, arata rezultatele celui mai recent sondaj Eurobarometru, publicat luni.

Peste Ucraina se lasa LEGEA MARTIALA: Ce se intampla acum in regiunea cu cei mai multi ROMANI

Rada Suprema a aprobat impunerea de miercuri, 28 noiembrie, a starii militare, in 10 regiuni, majoritatea la frontiera cu Rusia, dar si doua regiuni din sud-vestul tarii Odesa si Vinita, invecinate cu.

Raport OECD: Romnia aloca cei mai putini bani pentru sanatate dintre tarile Uniunii Europene

Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cheltuielile alocate sanatatii, raportat la Produsul Intern Brut, dar si la cheltuielile cu sanatatea pe cap de locuitor, arata raportul Health at a Glance: Europe 2018 publicat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Romania aloca sanatatii 5,1% din PIB, cel mai mic procent din UE si mai putin decat tari europene din afara Uniunii, precum Albania sau Macedonia.

Leguma care combate bolile ce omoara cei mai multi romani

Ceapa este folosita ca ingredient in numeroase retete culinare, insa nutritionistii sustin ca cel mai bine e sa o consumati cruda. Boli de inima - Specialistii au demonstrat ca substantele sulfurice.

Top 10 bancuri cu politisti. Don capitan, nu cumparati o juma de porc?, Ce sa fac cu jumatate de porc, tampitule, vrei sa mi se rastoarne in cotet?

Politistii au reprezentat mereu o sursa inepuizabila de bancuri pentru amatorii de umor. Va prezentam o selectie cu zece bancuri savuroase care ii au protagonisti pe oamenii legii.

Cei mai dedicati voluntari se intrec in Gala Nationala a Crucii Rosii. Cine sunt tinerii care reprezinta Salajul

Crucea Rosie Romana a dat startul votului public din cadrul celei de-a doua editii a Galei Nationale a Voluntarilor Crucii Rosii Romane.

Ionel Bratianu, premierul Unirii: Cei mai multi isi inchipuie ca politica e un fel de distractie, cu foloase si onoruri. Politica e ceva grav, grav de tot. Ai in mana ta viata si viitorul tarii tale (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Ion I. Bratianu este considerat unul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )