Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cei mai importanti asiguratori din Romania in prima jumatate a anului.

România Liberă România Liberă,
Top 10 cei mai importanti asiguratori din Romania in prima jumatate a anului.

Patru dintre cei mai importanti 10 asiguratori au reusit sa inregistreze cresteri de doua cifre, in timp ce alte cinci societati au fost pe minus la primele brute subscrise. Cu prime brute subscrise in valoare de 595 de milioane lei si o crestere de aproape 15% fata de perioada similara a anului trecut, Astra Asigurari ramane liderul pietei si dupa primele sase luni ale acestui an. De altfel, clasamentul conform rezultatelor centralizate de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si . continuă pe România Liberă

TOP 10: cele mai sigure banci din lume

Rating-urile bancilor din Europa nu au cunoscut deocamdata impactul incetinirii economice din tarile emergente ori a masurilor de rederesare economica din pietele dezvoltate, ceea ce le plaseaza in topul listei al celor mai sigure institutii financiare.

TOP 10 cele mai bune orase din lume

Melbourne este in topul clasamentului, cand vine vorba de cele mai bune orase in care se poate trai, potrivit unui raport realizat de The Economist Intelligence Unit.

Top 10 al celor mai placute moduri de a te mentine sanatos: fa sex si asculta muzica

Cu totii stim secretul unei vieti sanatoase: o dieta bogata in fructe si legume, miscare in fiecare zi, intre sapte si noua ore de somn, fara tutun si alcool in exces. Dar mai exista si alte moduri, mai putin cunoscute, de a avea o sanatate de fier.

Top 10 operatori de cinema: Cel mai mare jucator, Cinema City, inseamna 55% din piata

Cei mai mari 10 operatori de cinematograde din Romania au avut venituri de 32 milioane de euro anul trecut, inseamnand astfel 98,5% din intreaga piata, conform datelor Centrului National al Cinematografiei CNC), centralizate de Wall-Street. ro.

Top: tarile din UE cu cei mai multi someri. Afla unde se plaseaza Romania

Rata somajului a stagnat in luna iulie in UE la 11%, insa numarul somerilor din Europa a crescut cu un milion mai mare fata aceeasi perioada a anului trecut, la 26,6 milioane, potrivit Eurostat . Iata tarile cu cei mai multi someri, clasament in care.

Simona Halep: A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100

Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100, a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

REZULTATE BAC 2013. Top 10 judete cu cele mai SLABE rezultate la Bacalaureat.

Cea mai scazuta rata a promovabilitatii la examenul de Bacalaureat in sesiunea de toamna 2013 s-a inregistrat in judetul Ilfov. Procentul de promovare a fost 9,8%, transmite Ministerul Educatiei. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Doar 20,36% dintre absolventii de liceu au reusit sa promoveze Bacalaureatul Urmariti mai jos topul judetelor cu cel mai scazut procent de promovare a examenului de Bacalaureat: 1. Ilfov- 9,8% 2. Constanta- 12,3% 3. Valcea- 13% 4.

REZULTATE BAC 2013. Top 10 judete cu cele mai BUNE rezultate la Bacalaureat.

Cea mai mare rata a promovabilitatii la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat s-a inregistrat in Arad. Procentul de promovare este 35,9%, transmite Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Doar 20,36% dintre absolventii de liceu au reusit sa promoveze Bacalaureatul Urmariti mai jos topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului de Bacalaureat: 1. Arad- 35,9% 2. Tulcea - 31% 3. Buzau - .

SONDAJ. Care sunt cei mai de incredere si populari lideri politici din Romania

Emisiunea Punctul de intalnire de duminica seara i-a avut ca invitati pe directorul CCSB, Mirel Palada, si pe directorul Avangarde, Marius Pieleanu. Cei doi au facut publice cele mai recente studii, care.

INFOGRAFIE Recensamant 2011.Cele mai vorbite limbi din Romania

Cei mai multi locuitori ai tarii noastre vorbesc limba romana. Astfel, din cei 20. 000 de persoane care locuiesc in Romania, peste 17. 000 sustin ca limba lor materna este romana, insa dintre acestia doar 16. 000 sunt romani, restul vorbitorilor de limba romana fiind de alta etnie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2491 seconds )