Libnet.ro
UNICEF

09:15

Top 10 operatori de cinema: Cel mai mare jucator, Cinema City, inseamna 55% din piata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 operatori de cinema: Cel mai mare jucator, Cinema City, inseamna 55% din piata

Cei mai mari 10 operatori de cinematograde din Romania au avut venituri de 32 milioane de euro anul trecut, inseamnand astfel 98,5% din intreaga piata, conform datelor Centrului National al Cinematografiei CNC), centralizate de Wall-Street. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

REZULTATE BAC 2013. Top 10 judete cu cele mai BUNE rezultate la Bacalaureat.

Cea mai mare rata a promovabilitatii la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat s-a inregistrat in Arad. Procentul de promovare este 35,9%, transmite Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Doar 20,36% dintre absolventii de liceu au reusit sa promoveze Bacalaureatul Urmariti mai jos topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului de Bacalaureat: 1. Arad- 35,9% 2. Tulcea - 31% 3. Buzau - .

REZULTATE BAC 2013. Top 10 judete cu cele mai SLABE rezultate la Bacalaureat.

Cea mai scazuta rata a promovabilitatii la examenul de Bacalaureat in sesiunea de toamna 2013 s-a inregistrat in judetul Ilfov. Procentul de promovare a fost 9,8%, transmite Ministerul Educatiei. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Doar 20,36% dintre absolventii de liceu au reusit sa promoveze Bacalaureatul Urmariti mai jos topul judetelor cu cel mai scazut procent de promovare a examenului de Bacalaureat: 1. Ilfov- 9,8% 2. Constanta- 12,3% 3. Valcea- 13% 4.

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru .

FOTO. Peste 500 de persoane au format cel mai mare lant uman din Romania pentru salvarea partiei de schi de la Vidra

Sute de turisti, schiori si localnici din Voineasa s-au prins astazi in cel mai mare lant uman care s-a format vreodata pe o partie de schi din Romania. Actiunea a avut un singur scop: continuarea lucrarilor la partia de schi.

FOTO Peste 500 de persoane au format cel mai mare lant uman din Romania pentru salvarea partiei de schi de la Vidra

Sute de turisti, schiori si localnici din Voineasa s-au prins astazi in cel mai mare lant uman care s-a format vreodata pe o partie de schi din Romania. Actiunea a avut un singur scop: continuarea lucrarilor la partia de schi.

Cel mai mare lant uman pe o partie din Romania se formeaza in acest weekend, la Partia Transalpina Ski

Circa o mie de persoane, iubitoare de sporturi de iarna, sunt asteptate sa formeze un mare lant uman sambata, 31 august, la ora 11. 00, pe Partia de la Transalpina Ski Resort, din zona Voineasa. Scopul actiunii este de a atrage atentia intr-un mod inedit pe schiuri, vara asupra deciziei guvernuui de a sista lucrarile de finalizare a Partiei Transalpina.

Vlad Chiriches a devenit oficial cel mai scump jucator vandut din Liga I. Tottenham a anuntat transferul sau

Vlad Chiriches este oficial jucatorul celor de la Tottenham Hotspur, clubul londonez anuntand transferul internationalului roman pe site-ul oficial. Suntem incantati sa anuntam ca am ajuns la un acord cu.

Este CRIZA in cel mai mare lant de restaurante fast-food din lume. Decizia fara precedent luata de mii de angajati

Clientii restaurantelor fast-food din marile orase americane s-au ales cu lozinci de protest in loc de hamburgeri. Angajatii au incetat lucrul si au iesit in strada. Ei cer, in primul rand, cresterea.

Targul de Toamna asteapta musterii. S-a deschis cel mai mare balci din Baragan

Organizat de Primaria Calarasi- Serviciul Public Piete si Oboare, in cartierul Caramidari, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, este un eveniment cu traditie in oras. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )