Libnet.ro
UNICEF

19:00

TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

ADPM ADPM,
TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

Doamnelor si domnisoarelor, pregatiti-va sa ii descoperiti pe cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2018. Competita a debutat saptamana trecuta in Rusia, iar pana la jumatatea lunii iulie vom avea parte de meciuri incendiare in fiecare zi. continuă pe ADPM

Top 10 cele mai vandute SUV-uri mici. Duster este pe o pozitie buna

Vanzarile europene de SUV-uri mici, clasa B, au crescut peste media segmentului si anul acesta, dupa ce noi modele au convins consumatorii sa treaca de la traditionalele modele break la crossovere.

Rusia defileaza la Campionatul Mondial: Gazdele, victorie clara si contra Egiptului

Nationala Rusiei se simte foarte bine pe teren propriu la Campionatul Mondial! Dupa ce a zdrobit cu 5-0 in meciul de debut Arabia Saudita, rusii au invins marti clar si Egiptul cu 3-1. Rusii s-au desprins.

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc e fara precedent... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc, e FARA PRECEDENT ... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

VIDEO. Cum s-a pregatit cea mai sexy prezentatoare meteo pentru Campionatul Mondial 2018

Yanet Garcia este una dintre cele mai sexy prezentatoare de meteo din lume. Faima ei a depasit granitele tarii sale si a devenit celebra prin intermediul internetului in intreaga lume. Tanara de 27 de ani.

Topul celor mai sexy orase din Romania. Clasamentul facut dupa analiza a 18 milioane de mentionari online

Specialistii de la Urbanize Hub au intocmit un top inedit al oraselor din Romania. E vorba despre cele mai atragatoare si mai cool resedinte de judet, potrivit mentiunilor din mediul online.

HOROSCOP. Cele mai sexy zodii feminine

Daca vrei sa stii care sunt cele mai sexy zodii feminine, acest articol este pentru tine. Iata, in ordine inversa, un top 6 zodii populare in randul barbatilor. Locul 6: Balanta Femeile.

Radu Banciu, despre Campionatul Mondial: Niciodata in istorie fotbalul nu a fost mai josnic decat acum. Suntem ca in fata unui Eurovision unde incerci sa te atasezi de melodii, desi toate sunt proaste (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre primele zile ale Campionatului Mondial de fotbal care se desfasoara in Rusia. in afara de meciul de deschidere, care nu.

De ce sunt tribunele goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia

Nici bine nu a inceput Campionatul Mondial ca FIFA a si deschis o ancheta. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe Ekaterinburg Arena, cel mai estic.

Campionatul Mondial: Senegal si Japonia, victorii surpriza in Grupa H

Rezultate surpriza in Grupa H de la Campionatul Mondial din Rusia! Favorite Columbia si Polonia au trebuit sa se recunoasca invinse in fata Japoniei si a Senegalului. Pentru columbieni totul a mers prost.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )