Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai anticipate jocuri video in 2014

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai anticipate jocuri video in 2014

Sa faci un top 10 cele mai anticipate jocuri video in 2014 este extrem de greu. Mai ales cu vechea generatie de consola deja ingropata practic de mai marii critici internationali si o lupta din ce in ce mai acerba intre PC si console, anul 2014 pare sa fie destul de promitator. Sa nu uitam sa mentionam razboiul intre console, care isi face aparitia ori de cate ori doua console rivale sunt lansate pe piata, iar fanii sunt impartiti in []. continuă pe Playtech

Top cele mai revolutionare tehnologii in 2013

Anul 2013 a adus, pe langa o multime de produse interesante, si o gramada de inovatii demne de luat in seama. Din acest motiv ne-am gandit ca un top cu cele mai revolutionare tehnologii care si-au facut aparitia sau au evoluat foarte mult pana in prezent ar fi foarte interesant. Este destul de greu sa clasificam importanta acestora, mai ales avand in vedere ca vorbim de inovatii si ca acestea nu au fost aplicate inca la adevaratul lor potential. Asadar, [].

Top 10 motive sa vizitezi Grecia in 2014

Daca n-ai vizitat pana acum Grecia, ai avut de pierdut. Nu numai ca Grecia este prima optiune de vacanta a familiilor cu copii, insa este este o tara fabuloasa, in ciuda dificultatilor financiare cu care se confrunta.

Top trend-uri tehnologice anticipate in 2014

Cele mai interesante trend-uri tehnologice ale anului 2014 nu sunt un subiect tabu. Acestea sunt prezentate in multe dintre rapoartele de sfarsit de an, si unul singur este cel mai bine gandit dupa parerea mea, cel de la Gartner. in aceasta ordine de idei il vom prezenta si noi pe acesta, mai pe intelesul tuturor. Raportul este destinat in primul rand companiilor, insa si consumatorii pot beneficia de pe urma acestor informatii, daca ne gandim putin, de la ce idee [].

China suspenda interdictia privind vanzarea consolelor straine de jocuri video

Consiliul de stat din China a anuntat, astazi, ca a ridicat, temporar, interdictia privind comercializarea de console straine de jocuri video, deschizand calea producatorilor precum Sony Corp, Microsoft Corp si Nintendo Co pe o piata de 14 miliarde de dolari, informeaza Reuters.

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014

Anul care tocmai a inceput e intampinat de presa americana cu speranta ca va fi cel putin la fel de bun ca 2013. Ce se poate spune de pe acum e ca oferta va fi foarte variata. Iata mai jos o lista cu cele mai asteptate noua titluri in cinematografele din Romania - al 10-lea va fi surpriza anului, despre care vom vorbi la timpul potrivit.

HOT! Vezi aici care cele mai bine vandute 10 single-uri ale anului 2013 in US!

2013 a trecut, asa ca e cazul sa se traga linie si sa se decida cele mai bine vandute single-uri.

HOT! Vezi aici care sunt cele mai bine vandute 10 single-uri ale anului 2013 in US!

2013 a trecut, asa ca e cazul sa se traga linie si sa se decida cele mai bine vandute single-uri.

Gravity, cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2014

Filmul Gravity a primit 11 nominalizari, cele mai multe, la editia din acest an a premiilor BAFTA, informeaza Mediafax. Pelicula SF regizata de Alfonso Cuaron va concura inclusiv la categoriile cel mai bun film,.

Keseru este jucatorul Stelei! Va avea unul din cele mai mari salarii din Liga I.

Claudiu Keseru a semnat, azi, cu gruparea din Ghencea, un contract pentru doi si jumatate, jucatorul adus de la Bastia urmand sa incaseze unul din cele mai mari salarii din Liga I. Keseru a ajuns deja la Bucuresti a efectuat controlul medical, potrivit Digi Sport. Keseru si-a incheiat contractul cu Bastia, Steaua aducandu-l pe jucator gratis. In schimb atacantul va primi o consistenta prima de instalare. Slariul sau anual va fi de 20. 000 euro, fiind la fel de bine platit ca Pantelis Kapetanos .

Utile: Cum iti poti imbunatati starea de sanatatea daca nu bei alcool timp de o luna; Principalele semne ca ficatul sufera si cele mai importante gesturi care-l protejeaza; Lista medicamentelor care predispun la caderea parului

Vrei sa te ingrasi? Iata ce alimente iti vin in ajutor. In jurul nostru toata lumea vorbeste de cure de slabire si de retete dietetice, dar sunt si persoane care, surprinzator, vor sa se ingrase. O teorie surprinzatoare. De ce nu se poate controla cancerul si de ce riscam toti sa ne imbolnavim. Cele mai multe tipuri de cancer nu sunt provocate nici de expunerea la substante toxice, nici de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )