Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gravity, cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2014

Antena3 Antena3,
Gravity, cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2014

Filmul Gravity a primit 11 nominalizari, cele mai multe, la editia din acest an a premiilor BAFTA, informeaza Mediafax. Pelicula SF regizata de Alfonso Cuaron va concura inclusiv la categoriile cel mai bun film,. continuă pe Antena3

Lungmetrajul Gravity, 11 nominalizari la Premiile BAFTA 2014

Lungmetrajul SF Gravity a primit, miercuri, cele mai multe nominalizari 11) la editia din acest an a premiilor BAFTA, relateaza BBC News. Gravity va concura la categoriile cel mai bun film, cel mai.

VIDEO Premiile BAFTA 2014: Gravity, locul fruntas in topul filmelor cu cele mai multe nominalizari

Lungmetrajul SF Gravity, regizat de Alfonso Cuaron, a primit 11 nominalizari, ocupand locul fruntas in topul nominalizarilor, la editia din anul acesta a premiilor BAFTA.

Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post.

Top 10 cele mai anticipate jocuri video in 2014

Sa faci un top 10 cele mai anticipate jocuri video in 2014 este extrem de greu. Mai ales cu vechea generatie de consola deja ingropata practic de mai marii critici internationali si o lupta din ce in ce mai acerba intre PC si console, anul 2014 pare sa fie destul de promitator. Sa nu uitam sa mentionam razboiul intre console, care isi face aparitia ori de cate ori doua console rivale sunt lansate pe piata, iar fanii sunt impartiti in [].

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014

Anul care tocmai a inceput e intampinat de presa americana cu speranta ca va fi cel putin la fel de bun ca 2013. Ce se poate spune de pe acum e ca oferta va fi foarte variata. Iata mai jos o lista cu cele mai asteptate noua titluri in cinematografele din Romania - al 10-lea va fi surpriza anului, despre care vom vorbi la timpul potrivit.

Utile: Cum iti poti imbunatati starea de sanatatea daca nu bei alcool timp de o luna; Principalele semne ca ficatul sufera si cele mai importante gesturi care-l protejeaza; Lista medicamentelor care predispun la caderea parului

Vrei sa te ingrasi? Iata ce alimente iti vin in ajutor. In jurul nostru toata lumea vorbeste de cure de slabire si de retete dietetice, dar sunt si persoane care, surprinzator, vor sa se ingrase. O teorie surprinzatoare. De ce nu se poate controla cancerul si de ce riscam toti sa ne imbolnavim. Cele mai multe tipuri de cancer nu sunt provocate nici de expunerea la substante toxice, nici de.

Top cele mai revolutionare tehnologii in 2013

Anul 2013 a adus, pe langa o multime de produse interesante, si o gramada de inovatii demne de luat in seama. Din acest motiv ne-am gandit ca un top cu cele mai revolutionare tehnologii care si-au facut aparitia sau au evoluat foarte mult pana in prezent ar fi foarte interesant. Este destul de greu sa clasificam importanta acestora, mai ales avand in vedere ca vorbim de inovatii si ca acestea nu au fost aplicate inca la adevaratul lor potential. Asadar, [].

Fuga de FMI: tot mai multe tari prefera sa imprumute bani de la Rusia sau de la statele arabe

Tot mai multe tari cu probleme economice prefera sa intoarca spatele Fondului Monetar International si, in schimb, sa imprumute bani de la Rusia sau de la statele arabe.

Fuga de FMI:tot mai multe tari preferasa imprumutebani de la Rusia sau de la statele arabe

Tot mai multe tari cu problemeeconomice prefera sa intoarca spatele FonduluiMonetar International si, in schimb, sa imprumutebani de la Rusia sau de la statele arabe.

ANM: Cod Galben de ceata in mai multe judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in aceasta dimineata atentionari Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru mai multe judete, zona periferica a Bucurestiului si autostrazile A1, A2 si A3, valabile in urmatoarele ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2388 seconds )