Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP 10: cele mai bune hoteluri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai bune hoteluri din Romania

TripAdvisor, site-ul specializat pe domeniul turismului, a dat publicitatii topul celor mai bune hoteluri din Romania. Iata unitatile de cazare pe care pe care merita sa le iei in calcul daca vrei sa te cazezi in tara. continuă pe Wall-Street Ro

Acestea sunt FILMELE ANULUI. Sindicatul producatorilor americani a desemnat cele mai bune lungmetraje din 2013

Lungmetrajele Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity, de Alfonso Cuaron, si 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, de Steve McQueen, au castigat, la egalitate, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor.

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc mai mult de 1. 200 de proprietati imobiliare. Respectivele cladiri au fost evaluate la peste 2 miliarde de euro. Femeia a ascuns de fisc activele folosind o .

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

Keira Knightley, top 10 cele mai reusite tinute red carpet!

De la Chanel si pana la Burberry Prorsum sau Elie Saab Haute Couture, de la rochii lungi si spectaculoase de seara pana la rochite midi sau tinute ceva mai lejere, Keira Knightley stie sa le poarte pe toate cu atitdinea potrivita, motiv pentru care poate fi considerata un veritabil fashion icon.

Sibex a ratat la mustata topul primelor 10 cele mai mari piete europene pentru derivate pe indici in 2013

Romania a ocupat anul trecut locul 11 in clasamentul european al celor mai mari piete pentru derivate pe indici, potrivit unui raport al Federatiei Burselor din Europa FESE).

Palmer Capital: Romania, una dintre cele mai atractive piete din regiune

Palmer Capital, care a preluat, anul trecut, Middle Europe Investments NV, vede Romania drept o piata extrem de atractiva in regiunea Europei Centrale si de Est.

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii 90, un numar de1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, potrivit presei locale, citate de AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )