Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mit sau adevar? Cele mai cumplite blesteme stau de straja faraonilor

Adevărul Adevărul,
Mit sau adevar? Cele mai cumplite blesteme stau de straja faraonilor

Dintre cele 7 minuni ale lumii antice au supravietuit doar piramidele din Egipt, construite cu peste patru milenii in urma. Si mumia faraonului Tutankhamon ar fi urmat sa se odihneasca pe vecie intr-o necropola piramidala. insa el a avut parte de un mormant in adancuri, protejat de cele mai cumplite blesteme. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cati bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Are unul dintre cele mai mari onorarii de la emisiunea PRO TV-ului

Dupa o perioada de patru luni in care a nu a avut niciun concert, frumoasa basarabeanca revine pe micile ecrane, in calitate de concurenta a mega show-ului de la Pro TV, unde incaseaza o suma frumusica de bani! Dupa o pauza de 4 luni, Anna Lesko revine pe micile ecrane Au trecut aproape 20 de .

Cele mai multe noi infectari zilnice, in Bucuresti. Doua judete n-au raportat niciun caz in plus fata de ziua precedenta

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 au fost raportate duminica in Bucuresti, respectiv 154. La polul opus, doua judete, Harghita si Teleorman, nu au inregistrat nicio imbolnavire de la o zi la alta.

Romania are unul dintre cele mai mari procentaje de tineri care inca locuiesc cu parintii. La ce varsta pleaca de acasa alti europeni

Tinerii din Romania prefera sa locuiasca cu parintii. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat), tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de tineri care inca nu au.

Cele mai frecvente teorii ale conspiratiei legate de coronavirus. Dezinformarea din pandemie a omorat sute de oameni

Dezinformarea din vremea pandemiei de coronavirus a provocat moartea a 800 de oameni. Cifra apare intr-un studiu facut de o echipa de cercetatori din mai multe tari. Cele mai frecvente forme de dezinformare s-au referit la teorii ale conspiratiei, tratamente miraculoase ori zvonuri care au speriat si mai mult populatia.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Orban: Romania va avea printre cele mai mici deficite bugetare la nivel european, chiar daca va ajunge la 8,6%

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Craiova, ca Romania va avea un deficit bugetar intre cele mai mici la nivel european, chiar daca acesta va ajunge la 8,5-8,6% in urma rectificarii bugetare.

Cele mai bune clatite, facute de Andreea Banica. Reteta artistei

Andreea Banica a facut publica una dintre putinele retete de desert pe care le gateste, si nu pentru ca nu ar vrea sau nu ar stii, ci pentru ca se fereste sa manance dulciuri. Astfel, vedeta a postat pe canalul ei de Youtube o reteta de clatite curcubeu. Cele mai bune si frumoase clatite, facute .

CORONAVIRUS |Top judete cu cele mai multe infectari. Bucurestiul se apropie de 8.000 de cazuri

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 66. 631 de infectari si 2. 860 victime, dupa testarea pozitiva a inca 1. 454 de persoane si decesul a 53 de pacienti COVID-19. De la izbucnirea crizei, cele mai.

Cele mai celebre rochii din filmele de la Hollywood

Rochiile purtate de renumite actrite in unele dintre cele mai de succes productii de la Hollywood vor ramane mereu in istorie, asemenea filmelor celebre in care le-am admirat! .

Ronnie OSullivan, a sasea oara campion mondial la snooker. A devenit jucatorul cu cele mai multe turnee de puncte castigate in cariera (VIDEO)

Duminica seara, Ronnie The Rocket OSullivan si-a consolidat si mai tare numele in eternitatea snooker-ului, dupa ce a castigat al saselea titlu de campion mondial din cariera. Jucatorul profesionist a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )