Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney

Bineinteles ca am vrut sa fiu cunoscut. Acesta sunt eu, un om obisnuit caruia ii place sa placa tuturor. Astfel isi motiva Mickey Rooney pofta de a juca in filme chiar si la o varsta inaintata. El a murit la 93 de ani, dupa o cariera cinematografica inceputa la doar sapte ani. Printre cele mai insemnare pelicule, 250 la numar, in care a jucat se numara Boys Town, Babes in Arms, The Human Comedy sau Breakfast at Tiffanys. continuă pe Adevărul

Top 10: cele mai tari roti panoramice din lume

Rotile panoramice, indiferent de dimensiuni, sunt obiective turistice pe care nimeni nu trebuie sa le rateze, datorita imaginilor pe care le ofera si experientei per total. RO iti prezinta 10 roti panoramice din lume pe care nu trebuie sa.

Top 10 cele mai tari roti panoramice din lume

Rotile panoramice, indiferent de dimensiuni, sunt obiective turistice pe care nimeni nu trebuie sa le rateze, datorita imaginilor pe care le ofera si experientei per total. RO iti prezinta 10 roti panoramice din lume pe care nu trebuie sa.

TOP 10 cele mai fotografiate locuri de pe pamant

Turistii din intreaga lume stiu foarte clar in ultima vreme un lucru: daca nu faci o fotografie in locul in care ai fost, parca nu ai fi ajuns acolo. Desi experienta traita este cea mai importanta si fotografiile isi au locul lor in tolba cu amintiri.

Mercedes a inregistrat cele mai bune vanzari lunare din istorie

Producatorul de masini premium Mercedes-Benz a inregistrat in martie cele mai bune vanzari lunare din istoria companiei, precum si un nivel record al livrarilor in primul trimestru, datorita cererii in crestere de masini compacte, scrie Bloomberg.

Dmitri Rogozin: Armata rusa va fi printre cele mai bune din lume pana in 2020

Pana in 2020, fortele armate ale Rusiei vor fi printre cele mai moderne si mai bine echipate din lume, a apreciat vineri vicepremierul rus Dmitri Rogozin, in cursul unei intalniri cu studentii, la Novosibirsk, relateaza RIA Novosti.

Cand iubirea virtuala devine realitate! Top 5 cele mai tari aplicatii de online dating!

Fie ca doar din curiozitate, din speranta de a-ti gasi jumatatea sau doar din dorinta unei simple aventuri, cu siguranta, cel putin o data, ai aruncat un ochi pe un site de online dating. In cazul in care esti interesat sa o faci si pe mai departe, iata care sunt cele mai reusite aplicatii de online dating, conform, knoworthy. com!.

Noile piese ale lui Michael Jackson sunt cele mai bune pe care le-ai auzit vreodata! Asta spun criticii!

Un nou album Michael Jackson, intitulat XSCAPE, va fi lansat pe 13 mai. CD-ul va contine 8 piese nemaiauzite, inregistrate de regretatul superstar, produse si remasterizate de nume cunoscute precum Timbaland sau Rodney Jerkins. Cativa critici de muzica au ascultat deja albumul si au declarat ca sunt cele mai bune piese auzite vreodata.

Samsung, Apple, Sony -euro' Cele mai iubite branduri tech in Romania

Un top al celor mai iubite marci de tehnologie plaseaza, in ordine, Samsung, Apple si Sony pe podiumul preferintelor in Romania, conform unui studiu realizat de Unlock Market Research pentru revista Biz. Campaniile de marketing, mai agresive in cazul Samsung, mai elegante in cazul Apple, dau rezultate si in ceea ce priveste preferintele romanilor, cele doua marci tech ocupand primele doua pozitii in cadrul acestui Top 30 cele mai iubite marci tech. O surpriza este poate ocupantul locului al treilea, [].

FOTO Cele mai populare telefoane din lume: iPhone domina, dar tigrul chinezesc vine puternic din urma

Datele de piata oferite de firma de analiza Counterpoint Market Research arata ca, daca mai avea cineva o indoiala, tot Apple domina, daca luam individual vanzarile. in top 10, trei producatori fac legea. Ultimul este surprinzator!.

Salariul mediu net a urcat in februarie cu un leu, pana la 1626 lei. Cele mai mari salarii au fost in industria tutunului. La capatul opus- industria hoteliera

In luna februarie 2014, salariul mediu net din Romania a fost de 1. 626 lei, mai mare cu un leu fata de ianuarie, arata datele comunicate luni dimineata de Statistica. Cel mai bine se castiga in industria tutunului 4648 lei), iar cele mai mici salarii se plateau in domeniul hotelier 957 lei). E drept, diferente sunt si pe zone geografice, Capitala fiind zona cu cele mai mari salarii. De asemenea, in cursul anului se inregistreaza fluctuatii ale salariilor determinate de acordarea premiilor anuale si a primelor de sarbatori decembrie, martie/aprilie). Acestea influenteaza cresterile sau scaderile in functie de perioada in care sunt acordate, conducand, in cele din urma, la estomparea fluctuatiilor castigului salarial lunar la nivelul intregului an.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )