Libnet.ro
UNICEF

08:00

Top 10: cele mai bune tari in care sa iti cresti copiii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: cele mai bune tari in care sa iti cresti copiii

Danemarca este considerata a fi cea mai buna alegere pentru cuplurile cu copii, care cauta o tara in care sa ii creasca in siguranta pe cei mici, sa aiba un sistem educational dezvoltat si sa le fie acoperite nevoile de ingrijire a sanatatii. Vezi care. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai piratate filme de pe internet in luna ianuarie: ce descarca oamenii de pe torrent

Cei de la TorrentFreak au publicat o editie recenta a clasamentului lor cu referire la afinitatile amatorilor de piraterie. Asa ajungem la un top 10 cele mai piratate filme din ianuarie.

Farmaciile din Romania au intrat in 2020 cu cele mai bune rezultate din istorie. Care sunt cei mai mari jucatori

Daca pentru mare parte din retailul romanesc, varful de sezon a fost reprezentat de sarbatorile de Craciun si Anul Nou, pentru farmacii abia acum urmeaza cea mai importanta perioada din an.

Cele mai bune bancuri cu fotografi. Ce face un fotograf cand este inselat de sotie cu cel mai bun prieten al sau

Si fotografii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei.

Sibiul, nominalizat printre cele mai bune destinatii turistice din Europa

Sibiul a fost nominalizat sa concureze in acest an pentru cea mai buna destinatie turistica europeana, transmite Agerpres. Orasul din inima Transilvaniei apare intre nominalizarile facute.

HOROSCOP. Top 5 cele mai nefericite zodii

Cuplul de fotografi romani ajuns numarul 1 in Anglia. Imaginile care au rupt cele mai tari topuri

Dupa ce in 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nunta din Romania, cuplul care formeaza FOTO Dumbrava Daniel si Ana) a obtinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar si locul 2 in una dintre cele mai tari comunitati de fotografi din lume, Fearless.

Australia a lansat o moneda aniversara in cinstea uneia dintre cele mai lungi cai ferate din lume: 4.300 de km intre Sydney si Perth

In Australia a fost lansata o moneda speciala ce comemoreaza 50 de ani de cand primul tren direct a parcurs cei 4. 300 km dintre Sydney si Perth, o calatorie de 75 de ore. Pe aceasta linie exista si cea mai lunga portiune de cale ferata dreapta din lume, 470 km prin desertul Nullarbor. Pe foarte lunga ruta ruleaza trenul Indian Pacific care este unul de lux, biletele costand de la 1. 400 euro pentru intreaga distanta. Avionul este ales de cei mai multi dintre cei care traverseaza Australia.

Care au fost cele mai cautate locuri de munca din anul 2019

Cele mai cautate locuri de munca in anul 2019 au fost cele de soferi, contabili si economisti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs. ro.

Cele mai importante calitati de care ai nevoie pentru a lucra in companiile auto

Intr-o lume in care masinile sunt tot mai conectate cu omul, companiile auto din Romania pun accentul atat pe aptitudinile digitale, cat si pe cele sociale atunci cand recruteaza personal. Tehnologia nu.

Cele mai sumbre scenarii, in cazul mortii Cristinei Topescu. Ce s-ar fi intamplat cu jurnalista

Dupa moartea Cristinei Topescu au aparut mai multe scenarii sumbre cu privire la cauzele decesului. S-a spus inclusiv ca jurnalista s-ar fi sinucis, insa majoritatea celor care o cunosc exclud aceasta posibilitate si spun ca vedeta nu si-ar fi lasat niciodata animalele singure, fara apa si hrana. Mai multe scenarii sumbre au aparut dupa moartea .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2911 seconds )