Libnet.ro
UNICEF

14:45

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

România Liberă România Liberă,
Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Am realizat un top al celor mai frumoasa flori . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Gestul presedintelui pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Fost primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis a facut un gest superb pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu. Mai exact, Iohannis a semnat,.

76,8 centimetri: Cum arata cainele cu CEA MAI MARE COADA din lume! (VIDEO)

Keon, un caine din Belgia, din rasa Ogar irlandez, a inregistrat un nou record mondial, avand cea mai lunga coada, care masoara 76,8 centimetri in lungime. Keon este un caine extrem de.

VIDEO Cele mai bizare culte din lume. Preot: Sunt expresie spaimei oamenilor care-si fabrica singuri Dumnezei

In lume sunt oameni care cred in jedaism, un cult creat din Razboiul stelelor, in pastafarianism, adica intr-un monstru zburator din spaghete, sau in nuwaubism potrivit caruia oamenii albi sunt o rasa ucigasa, iar Jaqueline Kennedy l-ar fi zamislit pe Fiul Satanei pe care Illuminati l-ar fi hranit si Nixon l-ar fi crescut. Teologii crestini considera aceste culte niste rataciri care dau si mai mult expresie temerilor interioare.

VIDEO Cele mai bizare culte din lume. Preot: Sunt expresia spaimei oamenilor care-si fabrica singuri dumnezei

In lume sunt oameni care cred in jedaism, un cult creat din Razboiul stelelor, in pastafarianism, adica intr-un monstru zburator din spaghete, sau in nuwaubism, potrivit caruia oamenii albi sunt o rasa ucigasa, iar Jaqueline Kennedy l-ar fi zamislit pe Fiul Satanei pe care Illuminati l-ar fi hranit si Nixon l-ar fi crescut. Teologii crestini considera aceste culte niste rataciri care dau si mai mult expresie temerilor interioare.

Oana Roman a cazut cu scaunul, iar Dani Otil a adormit la restaurant! Iata cele mai penibile momente din viata vedetelor (FOTO)

Si vedetele sunt oamni! Acestia nu sunt scutiti de momentele stanjenitoare prin care trece toata lumea. Interesant este ca multi au reusit sa depaseasca momentul jenant si sa povesteasca ulterior cu.

Dana Rogoz A CAZUT in fata presedintelui, iar Oana Roman de pe scaun! Iata cele mai penibile momente din viata vedetelor (FOTO)

Si vedetele sunt oamni! Acestia nu sunt scutiti de momentele stanjenitoare prin care trece toata lumea. Interesant este ca multi au reusit sa depaseasca momentul jenant si sa povesteasca ulterior cu.

Orasul lui Dragnea printre cele mai NESIGURE zone din Romania! Pe ce loc se afla Bucurestiul (FOTO)

In tara noastra, Oradea a fost numit cel mai sigur oras. Urmatoarele locuri in acest clasament sunt ocupate de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, conform unui sondaj realizat de.

Castelul Bran, in topul celor mai frumoase castele din Europa: pe ce loc se afla celebrul obiectiv turistic al Romaniei

Castelul Bran se afla la loc de cinste in topul celor mai frumoase 20 de castele din Europa, realizat de publicatia spaniola El Pais.

Topul celor mai vechi ziare din lume. Istoria cotidianului inchis cinci ani din cauza ocupatiei trupelor lui Napoleon

Trei ziare se pot lauda ca sunt cele mai vechi din lume. Toate sunt din Europa, au fost infiintate in secolul al XVII-lea in Suedia, Olanda si Italia si doar unul dintre ele este cotidian. Care sunt acestea si ce istorie si intamplari au in spate, aflati din materialul urmator.

Remarcabila poveste a celei mai batrane culturiste din lume: secretele femeii in varsta de 80 de ani care arata incredibil si este mai fericita ca niciodata FOTO

Ernestine Shepherd, in varsta de 80 de ani, este cea mai batrana culturista din lume si crede cu tarie ca a-ti pierde calitatile fizice si puterea odata cu inaintarea in varsta este doar o optiune, nu o chestiune inevitabila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )