Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Cele mai bizare culte din lume. Preot: Sunt expresia spaimei oamenilor care-si fabrica singuri dumnezei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bizare culte din lume. Preot: Sunt expresia spaimei oamenilor care-si fabrica singuri dumnezei

In lume sunt oameni care cred in jedaism, un cult creat din Razboiul stelelor, in pastafarianism, adica intr-un monstru zburator din spaghete, sau in nuwaubism, potrivit caruia oamenii albi sunt o rasa ucigasa, iar Jaqueline Kennedy l-ar fi zamislit pe Fiul Satanei pe care Illuminati l-ar fi hranit si Nixon l-ar fi crescut. Teologii crestini considera aceste culte niste rataciri care dau si mai mult expresie temerilor interioare. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai bizare culte din lume. Preot: Sunt expresie spaimei oamenilor care-si fabrica singuri Dumnezei

In lume sunt oameni care cred in jedaism, un cult creat din Razboiul stelelor, in pastafarianism, adica intr-un monstru zburator din spaghete, sau in nuwaubism potrivit caruia oamenii albi sunt o rasa ucigasa, iar Jaqueline Kennedy l-ar fi zamislit pe Fiul Satanei pe care Illuminati l-ar fi hranit si Nixon l-ar fi crescut. Teologii crestini considera aceste culte niste rataciri care dau si mai mult expresie temerilor interioare.

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Am realizat un top al celor mai frumoasa flori .

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Gestul presedintelui pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Fost primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis a facut un gest superb pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu. Mai exact, Iohannis a semnat,.

76,8 centimetri: Cum arata cainele cu CEA MAI MARE COADA din lume! (VIDEO)

Keon, un caine din Belgia, din rasa Ogar irlandez, a inregistrat un nou record mondial, avand cea mai lunga coada, care masoara 76,8 centimetri in lungime. Keon este un caine extrem de.

Orasul lui Dragnea printre cele mai NESIGURE zone din Romania! Pe ce loc se afla Bucurestiul (FOTO)

In tara noastra, Oradea a fost numit cel mai sigur oras. Urmatoarele locuri in acest clasament sunt ocupate de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, conform unui sondaj realizat de.

VIDEO Cele mai tari meciuri Nadal - Federer. Finala din 2008 de la Wimbledon a ramas in istorie

Roger Federer si Rafael Nadal vor juca duminica in finala Australian Open ora 10. 30, EuroSport). Va fi pentru a noua oara cand cei doi titani ai tenisului se vor infrunta in ultimul act al unui Grand Slam.

Oana Roman a cazut cu scaunul, iar Dani Otil a adormit la restaurant! Iata cele mai penibile momente din viata vedetelor (FOTO)

Si vedetele sunt oamni! Acestia nu sunt scutiti de momentele stanjenitoare prin care trece toata lumea. Interesant este ca multi au reusit sa depaseasca momentul jenant si sa povesteasca ulterior cu.

Dana Rogoz A CAZUT in fata presedintelui, iar Oana Roman de pe scaun! Iata cele mai penibile momente din viata vedetelor (FOTO)

Si vedetele sunt oamni! Acestia nu sunt scutiti de momentele stanjenitoare prin care trece toata lumea. Interesant este ca multi au reusit sa depaseasca momentul jenant si sa povesteasca ulterior cu.

Remarcabila poveste a celei mai batrane culturiste din lume: secretele femeii in varsta de 80 de ani care arata incredibil si este mai fericita ca niciodata FOTO

Ernestine Shepherd, in varsta de 80 de ani, este cea mai batrana culturista din lume si crede cu tarie ca a-ti pierde calitatile fizice si puterea odata cu inaintarea in varsta este doar o optiune, nu o chestiune inevitabila.

Iubirile lui Eminescu de la Floresti. Vacanta la mosie care l-a inspirat sa creeze unele dintre cele mai mari poezii

Poetul national Mihai Eminescu a petrecut, in anul 1878, o vacanta de neuitat la mosia familiei Mandrea, din localitatea gorjeana Floresti, aflata la granita cu judetul Dolj. Aici, Eminescu si-a recapatat fortele, a iubit, a indragit natura locului si a creat unele dintre cele mai valoroase poezii din opera sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )