Libnet.ro
UNICEF

13:30

Care sunt cele mai sigurerecipiente de plastic in functie de codurile inscriptionate

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai sigurerecipiente de plastic in functie de codurile inscriptionate

Plasticul este unul dintre cele mai folosite materiale. Trebuie, insa, sa stiti ca exista diferite tipuri, iar unele sunt mai nocive decat altele. Codurile 1, 2, 4 si 5 sunt considerate mai. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai curajoase zodii. Nu renunta, oricat de dificil ar fi

Acestea sunt cele mai determinate, cele mai curajoase si cele mai hotarate zodii. Ele vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur.

VIDEO Cinci lucruri mai putin stiute despre stewardese si despre zbor. Care sunt cele mai sigure locuri din avion

Daca in urma cu zeci de ani zborul parea un vis frumos, pentru mii de oameni avionul este, azi, la fel de banal ca si mersul cu masina.

Care sunt alimentele care mentin sanatatea dintilor si care sunt cele ce duc la aparitia cariilor

Chiar daca ne spalam pe dinti de trei ori pe zi, chiar daca mergem periodic la stomatolog, trebuie sa avem grija si ce alimente consumam, intrucat acestea influenteaza direct sanatatea dintilor si duc la formarea cariilor. Medicul pedodont Artur Ciobanu ne spune care sunt alimentele de care trebuie sa ne ferim si care sunt cele pe care le putem consuma fara grija.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

Dacia electrica - Istoria de 10 ani a unei iluzii. De ce nu va aparea prea curnd si ct costa acum cele mai ieftine masini electrice

Acum zece ani directorul Dacia de atunci spunea ca masina electrica ar putea fi lansata peste un deceniu. Am ajuns in acel punct si Dacia electrica nu exista pe strada, ci este subiect de stiri adeseori exagerate. De ce nu a aparut Dacia care se poate incarca la priza, ce au spus sefii de la Renault in toti acesti ani si cand ar fi o sansa ca Dacia electrica sa apara? in articol puteti citi depsre aceste lucruri, dar si despre cat costa cele mai ieftine masini electrice in ziua de azi.

Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume iar in unele cazuri deja si-a depasit rivalii, conform unei analize a Pentagonului, care mai indica faptul ca reunificarea Taiwanului la China continentala figureaza in fruntea prioritatilor armatei chineze.

Orchestra Uniunii Europene, finantata si coordonata de Ministerul Culturii, va cuprinde 3-4 muzicieni din cele mai importante ansambluri muzicale ale UE

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale a lansat, marti, in dezbatere publica proiectul de Hotarare privind organizarea si finantarea Orchestrei Uniunii Europene. Textul Ordonantei prevede ca pentru acest proiect vor fi selectati cate 3-4 muzicieni din cele mai importante orchestre ale statelor membre UE.

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

Succesul le surade in februarie. Vezi care sunt zodiile norocoase

Succesul le surade in februarie. Vezi care sunt zodiile norocoase. Citeste mai mult pespynews. ro .

Cand te poti pensiona anticipat si care sunt documentele necesare

Legea pensiilor are numeroase prevederi legate de pensionarea anticipata si pensionarea anticipata partial in functie de sex sau de stagiul de cotizare avut. Citeste mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )