Libnet.ro
UNICEF

08:15

Top 10 cele mai lungi seriale din istorie: pe primul loc nu se afla cine te-ai fi asteptat

Playtech Playtech,
Top 10 cele mai lungi seriale din istorie: pe primul loc nu se afla cine te-ai fi asteptat

Unele seriale dureaza doar un sezon, altele se intind pe decenii intregi. Unele dintre cele mai lungi seriale din istorie dureaza cat o viata de om. Cand te gandesti la cele mai lungi. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a inceput si dosarele pot fi depuse exclusiv online. Va prezentam un Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020 incepand cu pretul cel mai mic. Asa cum era de asteptat, primele doua ce.

VIDEO Cum arata una dintre cele mai lungi creaturi din adancurile oceanelor

O expeditie cu un mic robot ce a coborat la mai bine de 4. 000 de metri in Oceanul Indian a scos la iveala mai multe specii spectaculoase, printre care si o creatura de forma unui vartej ce avea aproximativ 45 de metri lungime. Arata precum un OZN incredibil, spune, citat de New York Times, un cercetator de la Western Australian Museum.

Piata de PC-uri a avut unul dintre cele mai slabe trimestre din istorie

Vanzarile de PC-uri pe plan mondial au scazut cu 10% pe fondul problemelor de productie cauzate de pandemia de coronavirus in China, arata datele IDC si Gartner. Chiar daca cerere a fost, ea nu a putut fi egalata de oferta din piata, fiind probleme logistice dupa ce fabricile si-au suspendat productia un timp.

Cele mai mici preturi din Romania: benzina, motorina si produse de la Auchan, Kaufland si alte magazine

Monitorul Preturilor a venit ca o solutie pentru clienti sa vada unde-s cele mai ieftine produse. Poti alege zona, orasul, dar si benzinarii. Acum, Consiliul Concurentei anunta cateva.

Cele mai profitabile filme din toate timpurile

Cele mai profitabile 10 filme din toate timpurile au fiecare macar un miliard de dolari castigat din vanzarile de bilete, la nivel mondial,.

Cele mai scumpe 10 case din lume pe timp de Pandemie!

Faptul ca traversam o perioada nefasta si ca stam in casa mai mult decat ne-am dori nu inseamna ca nu ne putem clati ochii cu niste locuinte de lux. Cele mai scumpe din lume la momentul actual! .

Medic roman renumit din SUA: Acesta este medicamentul care a dat cele mai bune rezultate impotriva COVID-19

Medicul Ion Alexie, specialist in boli infectioase intr-un spital din Nevada, SUA, a vorbit, vineri, la Antena 3, despre cele mai noi date pe care le-au adunat medicii si oamenii de stiinta despre noul coronavirus.

Horoscop. Zodiile de la ingeri la demoni. Taurii au o inima iertatoare, Berbecii au cele mai multe vicii

Horoscop. Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fete angelice si care sunt cele mai intunecate. Tu din care tabara faci parte?.

Peste 600.000 de accesari ale platformei fiipregatit.ro. Cele mai citite ghiduri sunt cele pentru cumparaturi si autoizolare

Peste 607. 000 de persoane au folosit platforma FiiPregatit pentru informare si au citit ghidurile dedicate noului Coronavirus, din 18 martie cand website-ul a fost relansat.

Cat de mare e problema pentru economia Romaniei si care-s cele mai lovite domenii

Romania incepe sa resimta din plin lovitura data de pandemia de coronavirus. Ministrul Economiei a venit cu cifrele oficiale, iar lucrurile n-arata deloc bine. Ministrul Economiei recunoaste.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )