Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai profitabile filme din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Cele mai profitabile filme din toate timpurile

Cele mai profitabile 10 filme din toate timpurile au fiecare macar un miliard de dolari castigat din vanzarile de bilete, la nivel mondial,. continuă pe Adevărul

Cele mai mici preturi din Romania: benzina, motorina si produse de la Auchan, Kaufland si alte magazine

Monitorul Preturilor a venit ca o solutie pentru clienti sa vada unde-s cele mai ieftine produse. Poti alege zona, orasul, dar si benzinarii. Acum, Consiliul Concurentei anunta cateva.

VIDEO Cum arata una dintre cele mai lungi creaturi din adancurile oceanelor

O expeditie cu un mic robot ce a coborat la mai bine de 4. 000 de metri in Oceanul Indian a scos la iveala mai multe specii spectaculoase, printre care si o creatura de forma unui vartej ce avea aproximativ 45 de metri lungime. Arata precum un OZN incredibil, spune, citat de New York Times, un cercetator de la Western Australian Museum.

Piata de PC-uri a avut unul dintre cele mai slabe trimestre din istorie

Vanzarile de PC-uri pe plan mondial au scazut cu 10% pe fondul problemelor de productie cauzate de pandemia de coronavirus in China, arata datele IDC si Gartner. Chiar daca cerere a fost, ea nu a putut fi egalata de oferta din piata, fiind probleme logistice dupa ce fabricile si-au suspendat productia un timp.

Italia anunta cele mai putine decese din ultimele trei saptamani cauzate de COVID-19

Italia a anuntat duminica 431 de noi decese de COVID-19 produse in ultimele 24 de ore, reprezentand .

Romania are cele mai ieftine oua din UE, la poarta fermei. Vanzarile, afectate de coronavirus

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de productie s-au majorat in 2020, sustine presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), Ilie Van.

COVID-19 |Pensiunile din Bucovina cauta modalitati de subzistenta pentru a depasi criza din turism

Pastele era una dintre cele mai profitabile perioade din an pentru cei care au afaceri in turism. Pentru ca aveau foarte multe cereri, pensiunile din Bucovina, Sibiu si Maramures cresteau preturile de cazare. Anul acesta, turistii vor lipsi, iar.

Top 10 al celor mai bune filme realizate vreodata in Hollywood. Care e cel mai bun film al tuturor timpurilor

Sefi de studio, castigatori ai Premiilor Oscar, dar si realizatori de emisiuni TV au participat la un sondaj realizat de publicatia Hollywood Reporter, pentru a realiza un Top 100 al celor mai bune filme realizate vreodata in Hollywood.

Atractia generatiei privilegiate: de ce pozitiile cele mai inalte ale lumii sunt ocupate de seniori?

Cum se face ca intr-o epoca a schimbarilor sociale, tehnologice si politice rapide cele mai inalte pozitii ale lumii sunt ocupat e de lideri seniori morocanosi?, se intreaba scriitorul si antrepenorul rus Vijai Maheshwari intr-o analiza in Politico.

Cum poti afla ce supermarket are cele mai mici preturi la alimente

Consumatorii au la dispozitie o varianta actualizata a platformei care arata care sunt supermarketurile cu preturile cele mai mici ale alimentelor scoase la vanzare, a anuntat Consiliul Concurentei.

Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a inceput si dosarele pot fi depuse exclusiv online. Va prezentam un Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020 incepand cu pretul cel mai mic. Asa cum era de asteptat, primele doua ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )