Libnet.ro
UNICEF

23:31

Top 10 cele mai mari (nesimtite) pensii speciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Top 10 cele mai mari (nesimtite) pensii speciale

Aproape 10. 000 de civili din tara noastra au incasat, la finele lunii septembrie, pensii speciale, conform datelor oficiale. Cea mai mare dintre acestea a fost incasata de un magistrat pensionar: peste 78. 500 de lei brut lunar. Daca nu ar fi beneficiat de un astfel de venit, acesta ar fi primit de 15 ori mai putin, luand in calcul contributia sa la fondul de pensii, conform datelor Casei Nationale de Pensii. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), .

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

GRAFIC Cele mai mari rate de infectare cu coronavirus sunt in Ilfov si Constanta. Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus are cea mai inalta cota in judetul Ilfov - 7,32, urmat de Constanta, unde incidenta cazurilor la mia de locuitori este 7,21 in ultimele 14 zile, potrivit ultimelor date furnizate de Grupul de Comunicare Strategica.

Candidatul AUR cu cele mai mari sanse sa obtina mandatul de deputat in Olt: Nu am nici Facebook

Al saselea fotoliu de deputat castigat in Olt va reveni, conform calculelor de pana acum, candidatului AUR care deschide lista formatiunii - Octavian Marius Stancu.

Romania a avut una din cele mai mari contractii economice din UE, in trimestrul III

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,3% in zona euro si de 4,2% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Grecia, Croatia, Malta, Spania si Romania, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

VIDEO Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume

Cand vine vorba sa fii omorat intr-o secunda, nu prea mai conteaza marimea atacatorului. Asa ca hai sa vezi de ce ar trebui sa te feresti pe viitor. Exista cateva animale care, chiar.

Unul dintre cele mai mari tunuri imobiliare din Timisoara, reconfirmat de judecatori

Primaria Timisoara obtine o victorie importanta intr-un proces prin care a cerut recuperarea unui teren foarte valoros din zona centrala a orasului, atribuit de Ministerul Economiei unei firme a fratilor Emil si Marius Cristescu.

VIDEO TOP 7 cele mai bune spectacole de stand-up comedy, ca sa nu te mai plictisesti in pandemie

In pandemie, a crescut puternic consumul de continut de divertisment. Asa ca-ti propunem cateva spectacole de stand-up comedy care au ramas in istorie. Show-urile de stand-up comedy au.

Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni raporteaza vanzari cu 80% mai mari de Black Friday

In cele doua perioade cu promotii, Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, a raportat vanzari cu 80% mai mari in Romania si cu 100% mai mari pe celelalte piete unde este prezent, fata de anul trecut. Veniturile totale realizate pe durata.

VIDEO Cum puteti vedea online Corpus Christi, unul dintre cele mai bune filme europene ale anului

Unul dintre cele mai apreciate filme europene ale anului, nominalizat la Oscar 2020, Corpus Christi este disponibil in Romania pe platforma video on demand Vimeo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )