Libnet.ro
UNICEF

00:07

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Playtech Playtech,
Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

GRAFIC Cele mai mari rate de infectare cu coronavirus sunt in Ilfov si Constanta. Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus are cea mai inalta cota in judetul Ilfov - 7,32, urmat de Constanta, unde incidenta cazurilor la mia de locuitori este 7,21 in ultimele 14 zile, potrivit ultimelor date furnizate de Grupul de Comunicare Strategica.

Candidatul AUR cu cele mai mari sanse sa obtina mandatul de deputat in Olt: Nu am nici Facebook

Al saselea fotoliu de deputat castigat in Olt va reveni, conform calculelor de pana acum, candidatului AUR care deschide lista formatiunii - Octavian Marius Stancu.

Unul dintre cele mai mari tunuri imobiliare din Timisoara, reconfirmat de judecatori

Primaria Timisoara obtine o victorie importanta intr-un proces prin care a cerut recuperarea unui teren foarte valoros din zona centrala a orasului, atribuit de Ministerul Economiei unei firme a fratilor Emil si Marius Cristescu.

Situatie revoltatoare. Doua dintre cele mai mari spitale suport Covid din Bucuresti, fara caldura si apa calda

Vineri, doua spitale COVID-19 din Capitala - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals si Spitalul Colentina - au ramas fara caldura si apa calda. S-a intamplat dupa ce alimentarea cu agent termic a fost intrerupta de Termoenergetica, o informatie confirmata de reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Constanta se mentine in topul judetelor cu cele mai mari rate de infectare COVID din tara: 7,04. Indicele depaseste 7 si in Cluj

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 4 decembrie, inca 8. 062 cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in judetul Constanta se inregistreaza, in continuare,.

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE SCOALA: Cele doua cuvinte care sunt cele mai des folosite de elevi

Profesoara: Sa scrieti cu majuscule! Eleva: Daca nu avem majuscule, putem sa scriem cu pixu??? *** Vrei sa iesi cu mine?, intreaba un tanar pe o colega de clasa. Nu ai putut gasi o.

Cele mai periculoase alimente de pe piata. Multi romani le consuma zilnic, fara sa stie

S-a aflat care sunt cele mai periculoase alimente de pe piata, alimente pe care multi romani le consuma zilnic, fara sa stie la ce pericol se expun. E-urile sunt substantele chimice adaugate in produsele alimentare, pentru a pentru a imbunatati aroma, culoarea, sau textura. in alte tari se numesc aditivi alimentari. Cele mai nocive alimente .

Vanzari cu 80% mai mari pentru Bonami de Black Friday

In cele doua perioade cu promotii, Bonami a reusit vanzari cu 80% mai mari in Romania . Veniturile totale realizate pe durata promotiilor, incluzand si Cyber Monday, s-au ridicat la 6 milioane de euro, piata din Romania aducand 800. 000 euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Daca ne-am obisnuit sa ne imaginam ca doar animalele mari pot fi fioroase si pot ucide, ei bine, va inselati. Exista animale de de doar cativa centimetri care pot sa omoare pe loc pe oricare. Dar ce spunem noi de centimetri, ci chiar de milimetri! Dar mai bine sa consultati topul nostru si sa va .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )