Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai populare rase de caini din lume

B1 B1,
Top 10 cele mai populare rase de caini din lume

Cainii sunt considerati cei mai buni prieteni ai omului. Mai mult decat un animal de companie, cainele poate deveni cu usurinta un membru al familiei, pentru ca are nevoie de toata atentia si afectiunea. continuă pe B1

Top 10 cele mai populare rase de pisici din lume

Indiferent daca esti in cautarea unui companion felin care este vorbaret si are nevoie de o multime de atentie sau preferi unul care este un pic mai cuminte, exista atat de multe rase de pisici de unde poti.

O romanca va conduce biroul european al Sequoia Capital, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley

Sequoia Capital a anuntat astazi ca Luciana Lixandru devine primul partener al companiei al legendarului fond de investitii din Silicon Valley, in biroul de la Londra. Fondul cunoscut pentru investititiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath isi face astfel intrarea in piata europeana.

Cele mai mari evenimente amanate din cauza epidemiei: ce se intampla cu marile festivaluri

Epidemia de coronavirus afecteaza si Romania si da peste cap planurile organizatorilor de concerte si evenimente. Din acest motiv, mai multe spectacole au fost amanate sau anulate.

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori

Daca esti fan al acestui gen de filme, ti-am pregatiti o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile de care sa te poti bucura. in Romania, ultimele cateva luni au fost.

ANM avertizeaza! Ploi si ninsori in Romania pana marti seara. Ce zone vor fi cele mai afectate

Specialistii de la Administratia Nationala e Meteorologie au emis noi avertizari meteo! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori pana in cursul zilei de marti, 10 martie? Care este mesajul meteorologilor? ANM avertizeaza! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori? Conform estimarilor meteorologice ale Centrului European pentru Prognoza pe Medie Durata, valorile termice .

Una dintre cele mai mari retele generatoare de spam a fost oprita

Functionarea uneia dintre cele mai prolifice retele de botnet din lume, denumita Necurs, care a infectat global peste noua milioane de computere a fost oprita. Actiunea de dezmembrare si intrerupere a functionarii retelei este rezultatul a opt ani de urmarire si planificare si va contribui la impiedicarea infractorilor din spatele acestei retele de a utiliza elemente cheie ale infrastructurii pentru a intreprinde atacuri cibernetice.

Specificatii aparute pentru Redmi Note 9 Pro: cu ce vine succesorul unuia dintre cele mai bune midrange-uri din 2019

Seria Redmi Note 9 ar urma sa fie lansata joi, pe 12 martie, in India, insa specificatiile sale au aparut deja online.

Unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din Romania a anuntat artistii celebri care participa in 2020

Garana Jazz Festival revine cu editia 24, intre 9 si 12 iulie, in Poiana Lupului din Garana. Organizatorii au facut publica prima lista de artisti invitati si au scos la vanzare biletele.

Meseriile care vor fi la mare cautare, peste 10 sau 20 de ani. Cele mai mari salarii, in aceste domenii

O serie de meserii vor deveni din ce in ce mai cautate in urmatorii ani, in timp ce altele vor disparea, cata vreme noile tehnologii ne schimba in mod constant viata si duc la aparitia de noi profesii. Viata de astazi difera mult de cea pe care am trait-o acum 10 ori 20 de ani, .

Coronavirus: Linie telefonica gratuita pentru romanii care sufera de anxietate sau atacuri de panica. Ce persoane sunt cele mai predispuse

DepreHUB, primul hub anti-depresie din Romania, deschide o linie telefonica anti-anxietate, in contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19 la nivel national si al starii de ingrijorare generata in randul populatiei. Categoriile cele mai predispuse la anxietate in aceasta perioada sunt adultii cu tulburari emotionale, copiii si medicii sau alti furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Cretescu, fondatoarea depreHUB.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )