Libnet.ro
UNICEF

07:15

Top 10 cele mai potrivite pozitii pentru baietii superdotati

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai potrivite pozitii pentru baietii superdotati

E gresit sa pornesti de la premiza ca marimea conteaza, dar daca iubitul tau a primit, la loteria genetica, niste centimetri in plus, nu poate fi decat un bonus la care altele doar viseaza. Oricum, daca ai langa tine. continuă pe Antena3

TOP 10: cele mai bune masini pentru soferii scunzi

Soferii scunzi stiu cat de greu este sa isi gaseasca o masina potrivita care sa le permita sa vada in mod corespunzator si sa stea confortabil la volan. Americanii de la Edmunds. com au intocmit o lista cu cele mai bune 10 astfel de masini.

La multi ani, Madonna! Iata topul 10 cele mai bune clipuri lansate de Regina Muzicii!

Madonna este starul saptamanii pe ADPM! Astazi, diva muzicii pop implineste 55 de ani, prilej pentru a face topul celor mai bune videoclipuri lansate pana acum Continue reading .

Top 6 cele mai comune vise erotice si semnificatia lor

Te-ai casatorit de ceva vreme si ai o casnicie fericita. Cu toate astea exista tot felul de vise erotice care-si fac aparitia si care nu-ti dau pace. Ganduri ciudate te bantuie: daca nu ai o casnicie atat de.

Promotii de vara la asigurarile CASCO: Cele mai importante societati au taiat preturile si cu 40%

Asiguratorii lupta din ce in ce mai dur pentru atragerea de noi clienti si pastrarea celor vechi. Ultima batalie, preturile asigurarilor CASCO. Reducerile de tarife afisate de companiile de profil ajung si la.

Cele mai frumoase obiective turistice ale judetului Arad, in expozitie

Aradenii pot admira pe parcursul Zilelor Aradului, intre orele 10. 00, pe platoul Primariei Arad vernisajul expozitiei intitulata Pasi prin Arad.

Tomac, despre Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul .

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Asteptam cu totii filmul despre Steve Jobs: cele mai tari filme de business pe care trebuie sa le vezi

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, Jobs o biografie despre co-fondatorul Apple va avea premiera saptamana viitoare in Romania. Iata o selectie de productii cinematografice despre oameni de afaceri.

Reinterpretarea mitului Dracula, in viziunea uneia dintre cele mai cunoscute companii portugheze de dans, la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 16 septembrie 2013, in cadrul Festivalului George Enescu, va avea loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului: compania portugheza de dans Vortice Dance Company va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )