Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 10 cele mai reprezentative frumuseti ale Italiei din toate timpurile!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai reprezentative frumuseti ale Italiei din toate timpurile!

Incepand cu Gina Lollobrigida, Claudia Cardinale ori Sophia Loren si terminand cu Margherita Missoni sau Isabella Rossellini, italiencele au fermecat intotdeauna prin frumusete, senzualitate, delicatete si feminitate!. continuă pe ADPM

De la Friends la Gossip Girl! Iata cele mai chic apartamente ale personajelor din serialele tale preferate!

Serialele provoaca dependenta, iar in timp ce urmaresti cu nesat un astfel de show tv, te atasezi nu doar de personaje, ci si de casele lor, locurile care gazduiesc majoritatea momentelor importante. Iata in continuare cele mai cunoscute apartamente ale personajelor din seriale!.

ADPM Special! Cele mai indragite cupluri ale tuturor timpurilor!

De la Jacqueline si John J. Kennedy sau Humphrey Bogart si Lauren Bacall si pana la Beyonce si Jay Z, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Michelle si Barack Obama, iata cuplurile americane ce au facut istorie!.

COOL! Top 13 cele mai spectaculoase tatuaje 3D!

Tatuajele sunt foarte la moda, iar cea mai tare inovatie a momentului consta in tatuajele 3D pentru care din ce in ce mai multi oameni opteaza, incercand astfel sa iasa din tipare!.

Piata cimentului si serviciile notariale, cele mai expuse la practici anticoncurentiale

Piata cimentului si serviciile notariale sunt cele mai expuse la practici anticoncurentiale. Alaturi de acestea se alfa insa si transportul feroviar de marfa si de calatori auto si distributia en-gross de GPL pentru aragaz, arata un studiu al Consiliului Concurentei.

TOP: cele mai scumpe bilete de avion din lume

In timp ce foarte multi oameni cauta pe web cele mai bune oferte pentru a da cat mai putin pe un bilet de avion, exista persoane care sunt dispuse sa plateasca pentru o calatorie pretul unei masini noi 30. 000 dolari / 24. 000 de euro), scrie.

Utile:Cum sa arati cu 10 ani mai tanara?;5 remedii naturiste pentru sforait;Sofatul periculos si intarzierile la serviciu, semne ale ADHD la adulti

5 motive pentru care inca suferi de acnee! Acneea este, probabil, una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta adolescentii in ceea ce priveste tenul. Din pacate insa, in prezent, nu doar adolescentii se lupta cu problema acneei . Ce se intampla daca faci sex prea rar? Sexul este mai mult decat o activitate care te ajuta sa iti mentii echilibrul hormonal. Numeroase studii au aratat ca este benefic si pentru sanatate, iar lipsa lui poate avea efecte negative. Afla ce se intampla .

Descoperire remarcabila intr-o biblioteca din Franta. Un istoric a gasit una dintre cele mai vechi editii tiparite ale pieselor de teatru ale lui Shakespeare

Descoperire uimitoare intr-o biblioteca din Franta, unde a fost gasit una dintre cele mai vechi editii tiparite ale pieselor de teatru ale lui Shakespeare. Cartea a stat uitata pe un raft timp de 200 de ani.

Studiu: Cele mai rele 44 de alimente pe care le consumi zi de zi

Doar pentru ca un produs are pe eticheta cuvintele sanatos sau natural nu inseamna ca este cea mai buna alegere pentru cineva care incearca sa scada in greutate. Spre exemplu, mierea, chipsurile vegetale si.

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube

Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube va pot ajuta sa vizionati videoclipuri mai usor si mai rapid. Cele mai utile scurtaturi de tastatura pentru YouTube pot fi de ajutor oricui vrea sa foloseasca mai eficient YouTube. Personal, de cand am descoperit pentru prima oara calculatorul in urma cu aproximativ 20 de ani, am avut o fascinatie pentru combinatiile de taste si comenzile de MS DOS. Mi se pareau cea mai clara dovada de maiestrie in domeniul IT. Desi [].

Cine sunt cei noua finalisti de la X Factor: de la noul Alex Mataev pana la una dintre cele mai bune voci feminine

Juriul a decis care sunt cei noua finalisti X Factor, intr-un show marcat de interpretari de exceptie, alegeri dificile si decizii neasteptate. Ca in concurs au ramas cele mai bun voci, telespectatorii Antenei 1 stiu deja, dar cine sunt, de fapt, concurentii care au ajuns in finala show-ului? Adevarul va prezinta povestile din spatele muzicii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )