Libnet.ro
UNICEF

11:00

TOP: cele mai scumpe bilete de avion din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: cele mai scumpe bilete de avion din lume

In timp ce foarte multi oameni cauta pe web cele mai bune oferte pentru a da cat mai putin pe un bilet de avion, exista persoane care sunt dispuse sa plateasca pentru o calatorie pretul unei masini noi 30. 000 dolari / 24. 000 de euro), scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Top 50: care sunt cele mai vizitate obiective turistice din lume

Marele Bazaar din Istanbul, Turcia, ocupa primul loc in topul celor mai vizitate obiective turistice din lume intr-un top realizat de Travel + Leisure.

FOTO Cum au relansat 60 de fermieri clujeni camembertul romanesc. Cat va costa faimoasa branza de Nasal, una dintre cele mai scumpe de pe piata

Branza de Nasal cunoscuta in toata tara drept camembertul romanesc va aparea din nou in magazine din ianuarie 2015. Unul dintre bradurile Clujului a fost salvat de o cooperativa formata din circa 60 de fermieri, care au inchiriat fabrica de branza, dupa ce Friesland a inchis-o anul trecut. Noul management vorbeste despre scaderi substantiale de pret.

Cel mai mare brad de Craciun din lume se va ridica in Germania. Are 45 de metri inaltime si va fi impodobit cu 48.000 de beculete

Cel mai mare brad de Craciun din lume de anul acesta il gasiti la targul sarbatorilor de iarna din Dortmund! Cel putin asa se lauda oficialii, care se mandresc cu un copac inalt de 45 de metri, decorat cu 48.

Patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

Ionut Nechita, patronul uneia dintre cele mai mari firme de consultanta din tara, a murit de cancer la doar 38 de ani

Ionut Nechita, administratorul firmei Avensa Consulting, una dintre cele mai mari societati de consultanta din tara a murit astazi, 26 noiembrie, au precizat pentru Adevarul apropiati de-ai omului de afaceri.

Nicolescu: Gazele din import, mai scumpe, ar putea fi consumate doar de IMM-uri

Gazele din import, mai scumpe decat cele produse intern, ar putea ajunge sa fie consumate doar de IMM-uri, ceea ce ar reprezenta o problema, a avertizat, joi, ministrul delegat pentru Energie, Ravzan Nicolescu.

Gazele din import, mai scumpe, ar putea sa ajunga doar la IMM-uri

Gazele naturale din import, care sunt mai scumpe decat cele din extractia interna, ar putea sa ajunga doar la IMM-uri, acest lucru reprezentand o problema, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Top 100 cele mai valoroase companii din Romania in 2014. Petrom se mentine pe primul loc

Ziarul Financiar a lansat, miercuri seara, la Gala ZF, a IX-a editie a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, realizata in colaborare cu casa de investitii Capital Partners, pe primul loc in top fiind din nou compania Petrom, urmata de Romgaz si Fondul Proprietatea, potrivit Mediafax.

Top 10 cele mai vandute modele de masini in Europa anul acesta

Piata auto europeana a crescut in primele 10 luni ale anului cu 6%, la 10,6 milioane de autoturisme noi fata de ianuarie-octombrie 2013, in special sustinuta de cresterea record de 18% din Spania si 9,5% din Marea Britanie. Cele mai vandute zece modele.

TOP 10: cele mai mortale dezastre care au avut loc in 2014

Statisticile arata ca mii de oameni mor in urma dezastrelor, atat naturale cat si provocate de om, in fiecare an. Desi cele mai grave dintre acestea, de obicei, ajung in mass-media, nu raman in atentia publicului decat pentru o zi sau doua.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2982 seconds )