Libnet.ro
UNICEF

12:00

Top 10 cele mai scumpe mancaruri si ingrediente din lume: de la pestele otravitor Fugu la pepenele negru

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai scumpe mancaruri si ingrediente din lume: de la pestele otravitor Fugu la pepenele negru

Cu siguranta ati auzit si poate chiar ati testat caviar sau sofran, unele dintre cele mai scumpe ingrediente din lume. in aceeasi categorie intra pestele otravitor Fugu si pepenele negru, produse rare si tocmai din acest motiv vandute la preturi prohibitive. Iata care sunt cele mai scumpe 10 mancaruri din lume si motivele pentru care costa atat de mult. continuă pe Adevărul

Topul jucatorilor cu cele mai multe titluri. Un roman in top 10, un altul bate la usa

Va prezentam mai jos o ierarhie a jucatorilor de fotbal cu cele mai multe titluri de campioni obtinute in cariera.

Cele mai populare 10 mituri legate de coronavirus, demontate. Alexandru Rafila: Nu exista un pericol daca mergem in aer liber

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a raspuns pentru Antena 3 la intrebari despre cele mai recente mituri legate de coronavirus.

Pandemia Covid-19. Suedia recunoaste ca a esuat in a-si proteja batranii. in aziluri s-au inregistrat cele mai multe decese

Suedia, unde restrictiile pentru incetinirea noului tip de coronavirus sunt mai suple decat in alte state din Europa, recunoaste astazi ca a esuat in a-si proteja batranii. Dintre cele circa 3. 200 de decese inregistrate in Suedia de la inceputul epidemiei, aproape jumatate au avut loc in caminele pentru varstnici, informeaza duminica AFP.

Tot ce trebuie sa stii despre pandemia de coronavirus. Efectele crizei COVID-19 si cele mai recente masuri. LIVE UPDATE

Peste 4,1 milioane de oameni din toata lumea au fost confirmati cu COVID-19, boala infectioasa provocata de noul coronavirus, ce era raportat public in premiera, in finalul anului 2019, in Wuhan, orasul din.

FOTO Locurile din Romania similare cu cele mai exotice destinatii din lume.Crezi ca-i Maldive? Nu, e chiar la noi!

Relaxarea restrictiilor de circulatie va reporni turismul, intr-o prima faza cel intern, avand in vedere ca riscurile vor fi mai mici. Cei carora le lipsesc plajele si muntii din strainatate, trebuie sa stie ca in Romania au aparut destinatii turistice care seamana izbitor cu obiective din cele mai exotice tari ale lumii.

Horoscop rune pentru saptamana 10-16 mai, cu Mihai Voropchievici. Gemenii afla un adevar important, Leii sunt pusi pe cearta

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri Ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 10 - 16 mai.

EULER HERMES: PIB-ul zonei Euro, la cea mai severa scadere trimestriala din istorie

Ne asteptam sa avem o scadere din doua cifre a PIB-ului zonei Euro intre lunile aprilie si iunie, in jurul a -17% fata de aceeasi perioada din 2019 * Abia spre mijlocul anului 2021 este posibil ca zona Euro sa revina la un nivel al PIB-ului de dinainte de aparitia COVID-19 * Mihai Chipirliu: Ne asteptam la o scadere de 5,5-6% a PIB-ului in tara noastra, pentru 2020 .

A murit Victor Loghin, unul dintre cei mai buni medici ORL din tara noastra

Victor Loghin, unul dintre cei mai buni doctori ORL din tara noastra, s-a stins din viata in urma unui infarct, la varsta de 71 de ani, potrivit ct100. ro.

Cate persoane din sistemul de asistenta sociala au murit din cauza COVID-19. Judetele cu cele mai mari probleme

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) a prezentat situatia raspandirii epidemiei COVID-19 in sistemul de asistenta si protectie a copilului la data de 10 mai 2020, pe baza datelor colectate la nivel national si a diagnozei structurale realizate in acest sens.

Italia. Cele mai putine cazuri raportate de infectare cu coronavirus. A fost depasit pragul de 100.000 de persoane vindecate

Numarul deceselor provocate de noul tip de coronavirus continua sa scada in Italia, fiind inregistrate sub 200 in ultimele 24 de ore. Noile cazuri depistate sunt 1. 083, aproape acelasi numar ca in 5 mai 1. 075), cel mai mic din 10 martie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )