Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO Locurile din Romania similare cu cele mai exotice destinatii din lume.Crezi ca-i Maldive? Nu, e chiar la noi!

Adevărul Adevărul,
FOTO Locurile din Romania similare cu cele mai exotice destinatii din lume.Crezi ca-i Maldive? Nu, e chiar la noi!

Relaxarea restrictiilor de circulatie va reporni turismul, intr-o prima faza cel intern, avand in vedere ca riscurile vor fi mai mici. Cei carora le lipsesc plajele si muntii din strainatate, trebuie sa stie ca in Romania au aparut destinatii turistice care seamana izbitor cu obiective din cele mai exotice tari ale lumii. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai populare 10 tipuri de cabine foto pentru evenimentul tau

Ultimii 2 ani ne-au aratat ca peste 80% din evenimentele cu specific de petrecere au o cabina foto. In functie de tipul evenimentului, de locatia unde el va avea loc sau de tema acestuia, ai la dispozitie o varietate de cabine foto din care poti alege. Mai mult, poti alege cabina foto care sa se integreze perfect in decor dar si in specificul evenimentului.

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o.

Cele mai mincinoase zodii

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca toata lumea minte, doar ca unele zodiio fac mult mai putin decat altele. Asadar, haideti sa vedem care sunt cele mai mincinoase zodii.

Care sunt cele mai eficiente masti si de ce sunt obligatorii in public

Cele mai recente studii arata ca noul coronavirus poate fi raspandit inclusiv in timpul vorbirii, de aceea mastile de protectie ar trebui sa fie obligatorii in public. Chiar si cele facute in casa, daca respecta anumite reguli, pot fi eficiente in protectia impotriva Covid-19.

Economist roman din Paris: Coronabond-urile, unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE. Atitudinea Germaniei, nu atat egoista, cat puerila

Sebastian Buhai, economist roman din Paris, analizeaza raspunsul Uniunii Europene la criza provocata de pandemia de COVID-19. El crede ca unul dintre cele mai eficiente instrumente ale UE ar fi Coronabond-urile si califica pozitiile afisate in legatura cu acestea de Germania, Olanda si Austria, nu atat egoiste, cat mai ales puerile.

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

Tigarile mentolate dispar de pe piata din Romania din 20 mai

Tigarile mentolate vor disparea complet de pe piata din Romania, incepand cu 20 mai 2020, aceasta fiind una dintre masurile prevazute de Directiva Europeana a Tutunului, transpusa si in legislatia din Romania.

Afacerile IMM-urilor din Romania s-au diminuat cu aproape 20% in aprilie

Cifra de afaceri a intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM) din Romania a scazut cu aproape 20% in aprilie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, respectiv cu mai mult de un sfert fata de martie 2020, conform rezultatelor Barometrului SmartBill, date publicitatii joi.

Camera Deputatilor a respins proiectul UDMR care facea limba maghiara obligatorie in mai multe zone din Romania

Camera Deputatilor a respins, miercuri, proiectul legislativ care obliga autoritatile locale din Romania sa foloseasca in mod oficial, in comunitatile in care o minoritate nationala reprezinta peste 20%.

Angajatii fabricilor de medicamente din Romania nu au luat COVID-19, desi au lucrat non-stop. Ce avem de invatat de la ei

Exista o industrie in Romania care nu a avut aproape nicio ora de pauza pe perioada starii de urgenta: fabricile care produc medicamente. Asociatia companiilor pharma din Romania face cinci recomandari pentru momentul in care, dupa 15 mai, tot mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )