Libnet.ro
UNICEF

20:45

Top 10 cele mai spectaculoase aparitii la Festivalul de Film de la Venetia in 2014!

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai spectaculoase aparitii la Festivalul de Film de la Venetia in 2014!

De la Mia Moretti sau Alessandra Ambrosio si pana la Emma Stone, Constance Jablonski ori Anna Mouglalis, ADPM va invita sa vedeti care au fost, anul acesta, cele mai bine imbracate actrite pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia, un clasament intocmit de specialistii de la Harpers Bazaar. continuă pe ADPM

TOP 100 cele mai bune carti din toate timpurile

Editorii Norwegian Book Clubs, impreuna cu Instititutul Nobel din Norvegia, au efectuat un sondaj asupra a o suta de autori din 54 de tari cu privire la cele mai bune si de referinta carti din literatura universala, scrie The Guardian. Printre autorii chestionati au fost Milan Kundera, Seamus Heaney, Salman Rushdie, John Irving si Carlos Fuentes.

Prezidentiabilii cu cele mai multe aparitii in media: Ponta, Iohannis si Udrea, pe primele locuri

Singurii candidati care au inregistrat un numar mai mare al aparitiilor in media in saptamana trecuta sunt Victor Ponta si Kelemen Hunor, in timp ce Elena Udrea a coborat un loc in top, ajungand pe locul al treilea, dupa Klaus Iohannis.

FOTO Top 10 cele mai neobisnuite plaje din lume

Valuri fluorescente, nisip roz, verde sau de sticla, stanci spectaculoase plajele pot veni in multe forme si culori spectaculoase, care se inscriu in categoria destinatiilor inedite de vacanta.

10 cele mai importante beneficii ale prunelor

Intens folosite ca materie prima pentru producerea legendarei palinci, prunelor le-au fost trecute cu vederea alte merite pentru care ar trebui sa fie iubite. Ele intaresc sistemul imunitar si detoxifica organismul. in plus, mai sunt si savuroase.

Jackie Chan si Ziyi Zhang isi lanseaza cele mai recente lungmetraje la Zilele Filmului Chinezesc

Actorii Jackie Chan si Ziyi Zhang, actrita cunoscuta pentru rolul din Memoriile unei gheise, isi lanseaza in Romania, in cadrul evenimentului Zilele Filmului Chinezesc, cele mai recente lungmetraje, Zodiacul Chinezesc, respectiv The Grandmaster.

Vacante de lux cu buget redus: Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri de 5 stele

Capitala Romaniei se afla pe locul al treilea intr-un top al oraselor europene cu cele mai bune preturi la cazarea in hoteluri de 5 stele, potrivit unei analize realizate de un site de oferte turistice.

Locurile in care ai cele mai mari sanse sa-ti intalnesti perechea

Oamenii singuri se plang adesea ca le este greu sa-si gaseasca jumatatea pentru ca nu au unde sa o intalneasca. in functie de inclinatie si de genul de relatie pe care si-o doresc, exista cateva locuri in care sansele de a intalni pe cineva sunt mai mari.

Tricolorii ar putea incasa cele mai mari prime din istorie daca vor reusi sa se califice la Euro 2016

Jucatorii nationalei negocieaza cu cei de la Federatia de Fotbal in privinta primelor pentru calificarea la Euro 2016, cifrele puse in discutie fiind cele mai mari bonuri din istorie. Oficialii FRF au propus o su.

HOT, HOT, HOT! Ele sunt vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

De la Cameron Diaz, Jennifer Lopez sau Sarah Jessica Parker si pana la Blake Lively, Angelina Jolie ori Charlize Theron, iata care sunt starurile hollywoodiene cu cele mai sexy picioare, conform harpersbazaar. com.

The IT bags! Care sunt cele mai trendy genti ale sezonului rece!

Pentru ca toamna asta vine la pachet cu noi trend-uri in materie de tinute si accesorii, iata care sunt cele mai cool genti ale noului sezon, o selectie facuta de specialistii de la harpersbazaar. com.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )