Libnet.ro
UNICEF

11:30

TOP 100 cele mai bune carti din toate timpurile

România Liberă România Liberă,
TOP 100 cele mai bune carti din toate timpurile

Editorii Norwegian Book Clubs, impreuna cu Instititutul Nobel din Norvegia, au efectuat un sondaj asupra a o suta de autori din 54 de tari cu privire la cele mai bune si de referinta carti din literatura universala, scrie The Guardian. Printre autorii chestionati au fost Milan Kundera, Seamus Heaney, Salman Rushdie, John Irving si Carlos Fuentes. continuă pe România Liberă

Cele mai bune meserii din lume: vacante exotice platite, bere si ciocolata la discretie

Relaxarea pe insule exotice, degustarea de ciocolata sau de bere, iar satisfactia sexuala se numara printre sarcinile de serviciu ale celor mai norocosi angajati din lume.

Tricolorii ar putea incasa cele mai mari prime din istorie daca vor reusi sa se califice la Euro 2016

Jucatorii nationalei negocieaza cu cei de la Federatia de Fotbal in privinta primelor pentru calificarea la Euro 2016, cifrele puse in discutie fiind cele mai mari bonuri din istorie. Oficialii FRF au propus o su.

Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Capitala Japoniei are cele mai curate hoteluri din lume, conform unui clasament realizat de portalul international de rezervari de hoteluri hotel. info pe baza evaluarilor facute de sase milioane dintre clientii.

US Open: Serena Williams si Victoria Azarenka, printre cele mai bune opt jucatoare de la turneul american

Serena Williams locul unu WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la US Open, sportiva din SUA trecand de Kaia Kanepi in doua seturi 6-3, 6-3). Victoria Azarenka a invins-o pe Aleksandra Krunic, in timp ce Flavia Pennetta nu a avut probleme cu Casey Dellacqua.

Traficul pe primele 100 cele mai populare canale pe YouTube a crescut cu 80% in ultimul an

YouTube , cel mai popular serviciu online de partajare de continut video video streaming engl. ) atrage in prezent peste un miliard de vizitatori pe luna care urmarest sase miliarde de ore de continut, unde aproape 40% din acesta este consumat.

O recunoasteti? Este una dintre cele mai sexy femei din lume

Au trecut doar doua saptamani de cand a devenit din nou mama, dar se dovedeste curajoasa si a iesit in lume, chiar daca nu a revenit la silueta de vis.

Top 10 cele mai spectaculoase aparitii la Festivalul de Film de la Venetia in 2014!

De la Mia Moretti sau Alessandra Ambrosio si pana la Emma Stone, Constance Jablonski ori Anna Mouglalis, ADPM va invita sa vedeti care au fost, anul acesta, cele mai bine imbracate actrite pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia, un clasament intocmit de specialistii de la Harpers Bazaar.

Televiziunile Intact Media Group, cele mai mari cresteri din piata media in 2014

Ianuarie august 2014 inseamna pentru posturile TV ale Intact Media Group cresteri importante de audienta raportate la anii precedenti. De altfel, audienta fiecarui post in parte se inscrie pe o panta.

Vacante de lux cu buget redus: Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri de 5 stele

Capitala Romaniei se afla pe locul al treilea intr-un top al oraselor europene cu cele mai bune preturi la cazarea in hoteluri de 5 stele, potrivit unei analize realizate de un site de oferte turistice.

Cele mai scumpe carti si manuscrise din lume

La inceputul secolului al-XXI-lea, operele literare, stiintifice sau cele care tin de sfera religiei incep sa nu mai fie tiparite in foarte multe exemplare, formatul electronic al acestora fiind mult mai facil pentru cei interesati. Cu toate acestea, sunt carti rare pentru care muzeele sau colectionarii dau zeci de milioane de dolari sau euro pentru a le avea.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )