Libnet.ro
UNICEF

11:30

Top 10: cele mai terifiante poduri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: cele mai terifiante poduri din lume

Cele mai terifiante poduri din lume sunt construite la inaltimi care fac concurenta peisajelor din avion si chiar daca sunt sigure, solide, aparent pot parea un pic infricosatoare, scrie weather. com . continuă pe Wall-Street Ro

Top 10: cele mai mari tranzactii facute pe Bursa in ultimul an. Valoarea deal-urilor ajunge la 800 mil. euro

Cele mai mari zece tranzactii facute pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) in ultimul an de zile au insumat 790 mil. euro, capetele de afis fiind reprezentate de listarea Romgaz si exiturile realizate de companii si institutii financiare precum Bank of.

Dacia, cu doua modele in top zece cele mai vandute masini in Franta

Dacia este prezenta dupa primele 5 luni cu Sandero si Duster in top zece cele mai vandute masini. Inmatricularile Dacia au crescut in mai cu 10,8%, la 7. 564 masini.

Suferinta si marketing intr-o ceasca cu cea mai scumpa cafea din lume

Intr-o cusca de doi metri lungime si un metru latime, o pisica ciudata se framanta speriata de colo-colo, privind cu groaza la zecile de oameni care trec pe alee, se opresc in dreptul ei, fac niste poze, vorbesc ceva, apoi pleaca mai departe. Suntem pe plantatia Tebasari Agrotourism din insula Bali, iar animalul inspaimantat din spatele gratiilor este responsabil pentru cea mai scumpa cafea din lume. Probabil, am fi avut putine sanse sa auzim de cafeaua Luwak daca, in 2007, nu ar fi aparut filmul The Bucket List, cu Jack Nicholson si Morgan Freeman.

Top 10 cele mai reusite tinute all-white afisate de vedete pe red carpet in prima jumatate a anului!

Ne apropiem cu pasi repezi de incheierea primei jumatati a anului, dar si a sezonului de evenimente si gale importante de premiere de la Hollywood, iar specialstii de la Vogue au realizat un top 10 ale celor mai reusite tinute all-white pe care starurile internationale le-au afisat pe red carpet in ultimele 6 luni.

Top 10 cele mai frumoase momente muzicale din serialul fenomen Salvati de clopotel!

ADPM va invita astazi sa rememorati perioada in care urmareati cu sufletul la gura unul dintre cele mai iubite seriale ale tuturor timpurilor, Salvati de clopotel, prezentandu-va cateva momente muzicale de care fara indoiala va veti aduce aminte cu drag.

Copiii lui Vlad Filat si Vlad Plahotniuc invata in cele mai scumpe scoli din lume

Cei doi copii ai lui Vlad Filat, Tinca si Luca, invata in cea mai scumpa scoala privata din lume, in timp ce colegiul unde isi face studiile feciorul lui Vlad Plahotniuc se afla pe locul cinci din lume, potrivit unei analize.

Roland Garros: Simona Halep, pe drumul spre cel mai ravnit trofeu din lume

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni in optimile de finala ale turneului de grand slam Roland Garros, in compania americancei Sloane Stephens. Calificata pentru prima data in cea de a doua saptamana a turneului parizian, romanca isi doreste sa ajunga cat mai sus, poate chiar in actul final.

Milionari romani care s-au sinucis: cele mai celebre cazuri din business-ul local

O serie de oameni de afaceri cunoscuti pe plan local s-au sinucis in ultimii ani, cel mai recent caz fiind cel al lui Ilie Vonica, proprietarul Polisano, a carui firma a fost implicata in scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer.

Cele mai ciudate legi din lume

Menirea legii a fost dintotdeuna mentinerea ordinii, indiferent de domeniul in care a fost aplicata. Totusi, unele legi par a fi doar o gluma a statului, cum ar fi legea care le impune chinezilor o anumita masura in talie.

FOTO Cele mai ingenioase campanii publicitare

Agentiile de publicitate reusesc de cele mai multe ori sa atraga cele mai creative persoane din lume, pentru a transmite mesajele unei companii intr-un mod cat mai ingenios si puternic. Chiar daca deseori ne plangem de reclamele care vor sa ne ofere produse de care nu avem nevoie, agentiile de publicitate pot crea si mesaje deosebit de serioase, dedicate problemelor sociale.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )