Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP 10: cele mai vandute masini noi diesel in Romania dupa primele 3 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10: cele mai vandute masini noi diesel in Romania dupa primele 3 luni

Piata auto din Romania este dominata in continuare de vanzarile de masini noi diesel, cu peste 60% din livrari, peste 10. 950 de unitati. Ce autoturisme noi diesel si-au cumparat romanii in primele trei luni aflati din slide-urile urmatoare. continuă pe Wall-Street Ro

Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite

Am facut o selectie de telefoane pentru adolescenti, care sunt accesibile ca pret pentru parinti, dar si suficient de puternice pentru jocuri si poze. E destul de complicat sa alegi telefoane pentru adolescenti deoarece ei sunt cei mai repede cuceriti de tehnologia cea mai noua si implicit cea mai scumpa, dar tot ei sunt si [] Telefoane pentru adolescenti Top 5 cele mai potrivite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul celor mai bune masini ecologice din 2015

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni pentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza.

Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome

Desi a trecut mult timp de cand cei de la Microsoft au incheiat oficial suportul pentru Windows XP, noile versiuni de Google Chrome ruleaza pe platforma. Considerat in continuare ca fiind unul dintre cele mai stabile sisteme de operare, Windows XP continua sa fie folosit de cateva milioane de utilizatori global. Are o cota de [] Google aduce pe Windows XP cele mai noi versiuni de Chrome Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii sunt la mare cautare in randul cumparatorilor deoarece tot mai multi utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a filma, a face poze si a le urca pe site-urile de socializare cele mai populare. Atunci cand iti alegi un nou telefon, un element foarte important este sa fie printre cele mai bune [] Cele mai bune telefoane pentru fotografii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune fructe pentru imunitate

In acest articol va vom arata ca nu trebuie sa ajungi mereu sa iei medicamente ca sa te tratezi, ci poti tine la distanta bolile foarte usor, prin alimentatia corecta. Fructele sunt surse excelente pentru a-ti mentine organismul departe de boli, asa ca aflam care sunt cele mai bune fructe pentru imunitate.

Cele mai frumoase iluzii optice

Cele mai frumoase iluzii optice. Imaginile din natura, fotografiile facute sau chiar simplele alaturari de obiecte intr-un spatiu inchis pot fi de multe ori inselatoare daca nu le privim cu atentie.

Tenis: TOP 10 lucruri de urmarit la Madrid, Roma, Roland Garros. Ce spune WTA despre Simona Halep

Sezonul european de zgura din circuitul WTA va incepe la Stuttgart, pe 20 aprilie, urmand sa culmineze cu turneele de la Madrid, Roma si Roland Garros. Printre cele mai urmarite jucatoare, care sunt asteptate sa domine, se numara si Simo .

Cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca in 2015

Un site american pentru locuri de munca a realizat un top care include cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca pentru anul 2015.

CEA MAI CALDUROASA ZI. Vineri se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din aceasta primavara

Meteorologii sustin ca vineri este cea mai calduroasa zi din primavara. Temperaturile vor ajunge, in cursul acestei zile, pana la 26 de grade.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )