Libnet.ro
UNICEF

19:15

Top 10 cele mai varstnice mame din lume si povestile lor: pe ce loc se afla romanca Adriana Iliescu FOTO

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai varstnice mame din lume si povestile lor: pe ce loc se afla romanca Adriana Iliescu FOTO

Sarcina poate fi descurajanta pentru orice mama, dar atunci cand intra in ecuatie si o varsta mai inaintata lucrurile sunt cu siguranta complicate. Cu toate acestea, exista numeroase mame in intreaga lume care isi asuma toate riscurile pentru a-si tine in brate propriul copil chiar si cand nimeni nu mai crede ca poate fi posibil. continuă pe Adevărul

Va mai amintiti de Edam, CEL MAI NEGRU bebelus din lume? Iata cum arata ACUM, la 4 ani. il mai recunoasteti?! (FOTO)

In 2013, un nou-nascut a devenit celebru in media deoarece era cel mai negru bebelus din lume, in 2017, Edam, copilul din Africa de Sud a implinit 4 ani, fotografiile lui ajungand din nou.

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

Durere fara margini! A MURIT cel mai indragit BUNIC din lume! Fiul sau a facut anuntul extrem de TRIST! Azi, l-am pierdut (VIDEO, FOTO)

Vedeta YouTube Angry Grandpa, pe numele real Charles Green, a murit in plina glorie. Batranul a devenit faimos datorita clipurilor sale in care este furios si suparat pe absolut orice si injura.

Avea cei mai frumosi copii din lume. intr-o zi si-a gasit fetita moarta in casa, cu o perna pe fata si sotia si baietulul lipsa. Dupa putin timp, a primit un telefon. Ce gasise un trecator in masina femeii

Sportul din intreaga lume e in stare de soc. Asta dupa aparitia unei vesti care a ingrozit intreaga Italie. Sotia fostului international de rugby Andrea Benatti a fost arestata dupa ce.

Iluminat arhitectural pentru cele mai importante cladiri din Alexandria

Cele mai importante cladiri din municipiul resedinta de judet Alexandria vor fi puse in valoare prin iluminat arhitectural.

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete.

Topul Google cu cele mai cautate stiri din lume

Internetul a avut multe curiozitati si in acest an, dar, se pare, ca majoritatea au avut ca scop informarea. De la cele mai dezastruoase uragane, pana la o girafa care naste, acestea sunt cele mai populare stiri cautate pe Google. Google a scos in fata cele mai importante cautari ale anului si a facut un [].

Top 6 cele mai cumparate cadouri de Craciun

Gata, suntem deja in luna cadourilor si nu va mai trece mult pana sa plecam in cautarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi! Si, pentru ca misiunea asta poate fi destul de dificila, iti venim noi in ajutor!.

Unde s-a aprins cea mai mare lumanare de Craciun din lume (FOTO)

Localitatea Schiltz din landul german Hessa se poate lauda cu cea mai mare lumanare din lume, reaprinsa odata cu deschiderea targului de Craciun. Conform traditiei, in.

Tragere la sorti Liga Campionilor: Real Madrid - PSG si Chelsea - Barcelona, cele mai tari meciuri din optimi

Astazi, 11 decembrie, a avut loc la Nyon tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Programul optimilor de finala: FC Basel Elvetia) - Manchester City Anglia) Bayern Munchen .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )