Libnet.ro
UNICEF

21:45

Top 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre iOS 7, noul sistem de operare al celor de la Apple

Antena3 Antena3,
Top 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre iOS 7, noul sistem de operare al celor de la Apple

IOS 7, noul sistem de operare al Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, vine cu o sumedenie de caracteristici noi, un design inedit si este deja disponibil pentru instalare. Britanicii de la Mirror au intocmit. continuă pe Antena3

Top 10 alimente care reduc starile de STRES si ANXIETATE.

Painea alba, pastele, prajelile si dulciurile ofera organismului energie prin cresterea insulinei din sange, dar aceasta energie este de scurta durata si, odata consumata, starile de anxietate cresc si oamenii se simt chiar mai obositi decat inainte de consumarea acestor alimente. A preveni sau a reduce anxietatea fara medicamente presupune schimbarea stilului de viata, dar si a obiceiurilor alimentare, potrivit platformei Anxiety No More. Medicii nutritionisti sustin ca starile de spirit pot .

10 lucruri pe care nu le stiai despre Madonna! A avut fantezii erotice cu Brad Pitt!

Madonna a dezvaluit o serie de lucruri pe care nimeni nu le stia despre ea in timpul unui chat on-line cu fanii sai, organizat de publicatia Reddit. Madonna a primit 12. 000 de intrebari de la fani si a raspuns la 2000 dintre ele. Iata 10 lucruri pe care nimeni nu le stia despre Regina Muzicii Pop.

Burgerul anticancer de care trebuie sa stii

Cand este vorba despre un stil de viata echilibrat cu o dieta sanatoasa si sport, burger-ul pare ca nu-si are locul, nu-i asa? Ei bine, nu. Exista un astfel de produs delicios care nu doar ca nu este interzis,.

Partea intunecata a lumii sovietice: Top 10 mistere nerezolvate ale Rusiei

Cele doua decenii care au trecut de la disolutia Uniunii Sovietice au fost o mina de aur pentru istorici de aur, pentru valoarea informatiilor descoperite in arhive si memorii, si mina, din cauza eforturilor frustrante, intense, care trebuie depuse pentru a aduce informatia la suprafata.

6 greseli de rutina la care trebuie sa renunti daca vrei o viata sexuala satisfacatoare

Vrei sa ai parte de mai mult sex si sa te simti din ce in ce mai bine? Totul este posibil, mai ales daca urmezi top 6 greseli de rutina la care trebuie sa renunti, conform site-ului Menshealth. com.

Top 10 cele mai fascinante lucruri despre sex

Sexul reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale vietii si este practicat de marea majoritate a oamenilor. Topul de mai jos va dezvaluie 10 dintre cele mai putin obsinuite, dar in acelasi timp, fascinante lucruri.

Problema bujorilor in obraji la copii. Ce trebuie sa stii despre dermatita atopica

Un copil imbujorat nu este neaparat un copil sanatos. Bujorii din obraji ar putea fi semnul celei mai frecvente afectiuni cutanate la nou-nascuti: dermatita atopica.

Top 10 ponturi pentru a slabi mai usor si obiceiurile zilnice care te ingrasa.

Pentru a da jos cateva kilograme nu trebuie sa recurgem mereu la diete drastice sau la antrenamente istovitoare la sala. Trebuie, mai ales, sa ne revizuim obiceiurile alimentare de zi cu zi, caci acestea sunt- cel mai probabil adevaratul motiv al ingrasarii. Desi fiecare om are propriile tabieturi, inclusiv in ceea ce priveste alimentatia, in mod surprinzator obiceiurile proaste apar destul de des la destul de multe persoane. In fata aceastor obiceiuri proaste care ne pot ingrasa sau, .

Top 10: cele mai sigure sosele din lume

Europa are cele mai sigure sosele din lume, toate tarile din top zece sunt europene si au o rata de accidente mortale sub 5 din 100. 000 de cazuri, reiese Raportul global 2013 privind siguranta rutiera. Romania nu face parte din acest clasament, fiind.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )