Libnet.ro
UNICEF

10:00

Top 10 motive sa mergi in insula Rodos din Grecia

Antena3 Antena3,
Top 10 motive sa mergi in insula Rodos din Grecia

Grecia este una din cele mai iubite destinatii turistice pentru romani. Este relativ aproape, in partea de nord a Greciei se poate ajunge lejer prin Bulgaria si la capatul unui drum de maxim 12 ore, poti ajunge in insula. continuă pe Antena3

FOTO Top 10 cele mai frumoase piscine din lume

Cu ocazia sezonului estival, site-ul Pulptastic a alcatuit un top al celor mai frumoase si ademenitoare piscine din lume.

Conchita Wurst va canta la festivalul Insula Dunarii din Viena

Conchita Wurst va canta piesa castigatoare de la Eurovision 2014 in cadrul editiei din acest an a festivalului Insula Dunarii din Viena.

TOP 10 Tentative de asasinat din istorie

De-a lungul istoriei, oamenii de stat au fost intotdeauna posibile victime ale atentatelor. Uneorii, tentativele de asasinat aveau justificari oarecum rationale; alteori, precum a fost cazul celei indreptate impotriva lui Theodore Roosevelt in 1912, atacatorii dadeau vina pe ordine primite de la. fantome. Aveti aici 10 exemple faimoase de tentative de asasinat!.

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani

Fie ca isi cauta un un loc de munca permanent, fie ca vor sa obtina un castig in timpul verii, persoanele fara job aplica cu miile si pentru un singur post vacant. RO iti prezinta 10 joburi pentru care romanii s-au batut cel mai mult in.

Parlamentul de la Budapesta a aprobat un imprumut de 10 miliarde de euro in domeniul nuclear din partea Rusiei. Opozitia denunta cresterea dependentei fata de Moscova

Parlamentul de la Budapesta a aprobat, luni, un imprumut rusesc in valoare de zece miliarde de euro vizand finantarea modernizarii domeniului nuclear ungar, in timp ce opozitia a denuntat cresterea dependentei de Rusia, anunta Mediafax. Cele doua tari au semnat pe 14 ianuarie un acord de cooperare pentru adaugarea altor doua reactoare la Paks, singura centrala nucleara din Ungaria, situata la 100 de kilometri de Budapesta. Acest proiect, vast pentru Ungaria, va dubla capacitatea centralei de la Paks, care furnizeaza deja 40% din electricitatea tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )