Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO Top 10 cele mai frumoase piscine din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Top 10 cele mai frumoase piscine din lume

Cu ocazia sezonului estival, site-ul Pulptastic a alcatuit un top al celor mai frumoase si ademenitoare piscine din lume. continuă pe Adevărul

Danseaza zorba si descopera cele mai frumoase zone din Zakynthos

Renumita in intreaga lume, nu doar pentru frumusetile naturii si pentru faptul ca este o insula fotogenica, pentru golful Navagio, porturile naturale sau pentru grotele unice, ci si pentru zonele animate in.

Top 7 cele mai sanatoase condimente

Te-ai saturat de sarea si piperul de zi cu zi si esti gata sa incerci ceva nou? Ai facut un gratar de-mi lasa mie gura apa si nu stii ce fel de sos sa alegi la carne? Vrei sa gatesti mai sanatos, dar nu esti foarte in.

Cele mai grele momente din viata de parinte

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a.

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

Romanii au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Angajatii din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit unei analize a institutului francez Coe-Rexecode .

Top 10 motive sa mergi in insula Rodos din Grecia

Grecia este una din cele mai iubite destinatii turistice pentru romani. Este relativ aproape, in partea de nord a Greciei se poate ajunge lejer prin Bulgaria si la capatul unui drum de maxim 12 ore, poti ajunge in insula.

TOP: cele mai antreprenoriale tari din lume. A doua cea mai populata tara din lume detine prima pozitie

Raportul Oracle Capital Group masoara opiniile, atitudinile, experientele si activitile care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului, urmarind perceptia antreprenorilor, atitudinea fata de riscurile aferente inceperii unei noi.

Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Cercetatorii au studiat cele mai vechi materii fecale umane si au descoperit ca oamenii din Neanderthal mancau si plante.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau celelalte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

Romanii lucreaza cele mai multe ore pe an din UE: cum stau alte tari europene

Romanii cu norma intreaga sunt cei care lucreaza cele mai multe ore din Uniunea Europeana, cu o medie de 2. 099 de ore pe an in 2013. Tot romanii ocupa prima pozitie in UE si dupa numarul de ore lucrate pe an de angajatii part-time, cu 1. 272 de ore in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )