Libnet.ro
UNICEF

11:00

Top 10 predictii pentru piata imobiliara in 2018

Adevărul Adevărul,
Top 10 predictii pentru piata imobiliara in 2018

Situatia economica din Romania anului 2017 pune presiune pe asteptarile din acest an, ca urmare a inregistrarii celor mai bune rezultate din perioada post criza. Consultantii Colliers International apreciaza ca Romania poate depasi performantele economice ale celorlalte state din regiunea Europei Centrale si de Est ECE) si in 2018, marcand inca un an foarte bun pentru domeniul imobiliar. continuă pe Adevărul

Colliers: Situatia economica din Romania anului trecut pune presiune pe asteptarile din 2018. Care sunt predictiile pentru piata imobiliara

Situatia economica din Romania anului 2017 pune presiune pe asteptarile din acest an, ca urmare a inregistrarii celor mai bune rezultate din perioada post criza. Consultantii Colliers International apreciaza ca Romania poate depasi performantele.

ONU: Romania, in top 10 tari cu populatia care va scadea cel mai mult pana in 2050

Romania se numara intre primele zece tari a caror populatie va scadea cel mai mult pana in anul 2050, in timp ce populatia la nivel global va creste pana la aproximativ 10 miliarde de oameni, in parte datorita dublarii numarului de locuitori ai Africii, potrivit unor prospectii ale Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Vrei masina, dar nu ai carnet? Top 4 modele pentru care nu ai nevoie de permisul de conducere!

In ultima vreme, se poate remarca un trend special al pietii auto: modelele de masini pentru care nu este nevoie sa detii un carnet de conducere sunt din ce in ce mai populare, mai ales in tarile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )