Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Top 10 tari de pe glob unde este cel mai ieftin sa calatoresti cu taxiul. Romania este in clasament, cu cele mai mici tarife la taxi din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 tari de pe glob unde este cel mai ieftin sa calatoresti cu taxiul. Romania este in clasament, cu cele mai mici tarife la taxi din Europa

O mare parte dintre noi folosim serviciile de taxi din Bucuresti si ne plangem de starea masinilor si de lipsa de bun simt a soferilor, dar avem totusi un avantaj in fata multor orase de pe glob, tarifele sunt printre cele mai mici. Britanicii de la. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 tari de pe glob unde este cel mai ieftin sa calatoresti cu taxiul. Romania este in clasament si are cele mai mici tarife la taxi din Europa

O mare parte dintre noi folosim serviciile de taxi din Bucuresti si ne plangem de starea masinilor si de lipsa de bun simt a soferilor, dar avem totusi un avantaj in fata multor orase de pe glob, tarifele sunt printre cele mai mici. Britanicii de la.

Deloitte: Romania are al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Romania a ajuns statul cu al 7-lea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unei analize realizate de Deloitte Romania. Din 2018, Romania ar putea sa revina aproape de mijlocul clasamentului, pe pozitia 11, luand in considerare reducerea ratei cumulate a contributiilor de la 39,25% la 35%, prevazuta in programul de guvernare. Totusi, aceasta masura de diminuare a ratei procentuale vine la pachet cu o majorare a venitului salarial brut cu 22,75% pentru a mentine valoarea neta a salariului.

Romania are al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din Europa

Tara noastra a ajuns statul cu al saptelea cel mai mare cost al contributiilor de asigurari sociale din 27 de tari ale Spatiului Economic European SEE), dupa ce plafonarea bazei de calcul a fost eliminata de la 1 februarie 2017, potrivit unui comunicat de presa al Deloitte Romania.

Dacia a avut cel mai bun semestru din istoria sa, cu vanzari de peste 330.000 de masini

Dacia a vandut in primele sase luni peste 332. 000 de masini, in crestere cu 12% fata de 2016, ceea ce reprezinta cel mai bun semestru din istoria marcii. Record a fost si pentru Renault, iar intreg grupul a vandut 1,88 milioane de vehicule, Franta, Rusia si Italia fiind cele mai mari piete.

Top 10 destinatii pentru vacanta in 2017. Cele mai recente recomandari ale expertilor celebrului site TripAdvisor

Daca inca nu stiti unde sa va petreceti concediul in acest an, TripAdvisor, celebrul motor de cautare turistic, va vine in ajutor cu idei de top. inainte de toate insa, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un buget pe masura locurilor mirifice in care va indeamna sa mergeti. in top sunt incluse si orase celebre, precum Londra sau Paris, chiar daca au fost zguduite in ultima vreme de atentate teroriste.

Reduceri eMAG. TOP 10 oferte la electronice si electrocasnice

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la televizoare, laptopuri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Cel mai recent film al lui Radu Jude, Tara Moarta, in cinematografele din Romania

Cel mai recent proiect cinematografic al regizorului Radu Jude va rula in cinematografele romanesti din data de 25 august 2017. Lansarea in Romania va avea loc dupa premiera internationala in cadrul Festivalului International de la Locarno 2-12 august), unde filmul a fost inclus in sectiunea Signs of Life, dedicata cineastilor care exploreaza in mod inovativ limbajul cinematogafic.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Cursul BNR: Dolarul a coborat la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Dolarul a revenit marti la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, dupa esecul proiectului de reforma a legii asigurarilor medicale al presedintelui american Donald Trump, transmite Bloomberg. Banca.

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )