Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 10 destinatii pentru vacanta in 2017. Cele mai recente recomandari ale expertilor celebrului site TripAdvisor

Adevărul Adevărul,
Top 10 destinatii pentru vacanta in 2017. Cele mai recente recomandari ale expertilor celebrului site TripAdvisor

Daca inca nu stiti unde sa va petreceti concediul in acest an, TripAdvisor, celebrul motor de cautare turistic, va vine in ajutor cu idei de top. inainte de toate insa, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un buget pe masura locurilor mirifice in care va indeamna sa mergeti. in top sunt incluse si orase celebre, precum Londra sau Paris, chiar daca au fost zguduite in ultima vreme de atentate teroriste. continuă pe Adevărul

Top 10 destinatii pentru vacanta in 2017. Recomandarile de ultima ora ale expertilor celebrului site TripAdvisor

Daca inca nu stiti unde sa va petreceti concediul in acest an, TripAdvisor, celebrul motor de cautare turistic, va vine in ajutor cu idei de top. inainte de toate insa, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un buget pe masura locurilor mirifice in care va indeamna sa mergeti. in top sunt incluse si orase celebre, precum Londra sau Paris, chiar daca au fost zguduite in ultima vreme de atentate teroriste.

Top 10 tari de pe glob unde este cel mai ieftin sa calatoresti cu taxiul. Romania este in clasament si are cele mai mici tarife la taxi din Europa

O mare parte dintre noi folosim serviciile de taxi din Bucuresti si ne plangem de starea masinilor si de lipsa de bun simt a soferilor, dar avem totusi un avantaj in fata multor orase de pe glob, tarifele sunt printre cele mai mici. Britanicii de la.

Top 10 tari de pe glob unde este cel mai ieftin sa calatoresti cu taxiul. Romania este in clasament, cu cele mai mici tarife la taxi din Europa

O mare parte dintre noi folosim serviciile de taxi din Bucuresti si ne plangem de starea masinilor si de lipsa de bun simt a soferilor, dar avem totusi un avantaj in fata multor orase de pe glob, tarifele sunt printre cele mai mici. Britanicii de la.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi noul sezon din Game of Thrones

Fie ca esti un fan infocat al seriei marca HBO sau doar o persoana care vrea sa isi urmareasca serialele in liniste si pe un televizor asa cum se cuvine, noi iti sarim in ajutor. Stim cu totii, Game of Thrones se vede mult mai bine pe un TV cu diagonala mare si care dispune [].

Cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate vreodata

Universul ne ofera intotdeauna surprize interesante, iar acum, cercetatorii au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii observate pana acum. Cercetatorii de la Instituto de Astrofisica de Canarias, din Insulele Canare, au descoperit una dintre cele mai stralucitoare galaxii pe care le-am observat pana acum. Este de o mie de ori mai stralucitoare decat galaxia [].

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala.

Una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, aclimatizata in Romania. Este folosita pentru prevenirea Alzheimerului sau tratatea sterilitatii

Specialistii Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura din Buzau sunt in curs de a omologa una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume: Sideritis scardica, denumita in popor Mursalski chai. Planta poate fi folosita cu succes ca remediu natural impotriva bolilor de sterilitate, cardiace, a celor renale, digestive si, cel mai important, in preventia bolii Alzheimer.

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane.

Freedom House: Guvernul Ungariei foloseste tactici care reamintesc de cele mai negre zile ale dictaturii

Guvernul de la Budapesta foloseste mesaje la televiziune si panouri publicitare, in cadrul unei tactici care reaminteste de cele mai negre zile ale dictaturii prin denigrarea refugiatilor si a organizatiilor societatii civile care pledeaza pentru o politica de imigrare ordonata si umana, a declarat presedintele Freedom House, Michael Abramowitz, citat intr-un comunicat al organizatiei, potrivit Agerpres.

Premiera pe piata de carte romaneasca. Parteneriat intre Grupul Editorial Art si unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Grupul Editorial Art si Klett Gruppe Germania) au semnat luni, 17 iulie, la Bucuresti, primul parteneriat exclusiv dintre o editura romaneasca si unul dintre cele mai mari grupuri editoriale educationale din Europa. La conferinta de presa au fost prezenti: Philipp Haussmann director general Klett Gruppe), Bojan Vrtac director financiar al grupului in Europa de Est) si Dan Iacob director general Grupul Editorial Art).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )