Libnet.ro
UNICEF

16:15

Top 10 telefoane care se strica cel mai usor: cu ce ajungi mai des in service

Playtech Playtech,
Top 10 telefoane care se strica cel mai usor: cu ce ajungi mai des in service

Un nou studiu publicat de Blannco atrage atentia asupra producatorilor de smartphone-uri care au cele mai multe terminale in service. Cu aceasta ocazie aflam si care sunt cele mai intalnite probleme. in teorie, daca ai grija de noul tau telefon, ai mari sanse sa te tina foarte mult. Asta nu inseamna insa ca s-ar putea []. continuă pe Playtech

Top 10 telefoane care se strica cel mai usor: cu ce ajungi des in service

Un nou studiu publicat de Blannco atrage atentia asupra producatorilor de smartphone-uri care au cele mai multe terminale in service. Cu aceasta ocazie aflam si care sunt cele mai intalnite probleme. in teorie, daca ai grija de noul tau telefon, ai mari sanse sa te tina foarte mult. Asta nu inseamna insa ca s-ar putea [].

Eroul Zilei. Calin Spiridon, tanarul care ii invata pe elevi sa isi aleaga mai usor facultatea

Elevii din Romania isi pot alege de acum mai usor facultatea pe care vor sa o urmeze. Calin Spiridon conduce echipa care a reusit sa lanseze prima platforma interactiva care promite o evaluare corecta a.

Schimbari majore in Top 10 WTA. Care este jucatoarea care devine o amenintare pentru Simona Halep

Simona Halep a incheiat turneul de la Wimbledon in turul al treilea, dar cu toate acestea ramane pe primul loc in clasamentul mondial.

Cel mai ieftin telefon cu senzor de amprenta in ecran vine tot din China

Numeri pe degetele de la o mana terminalele care se pot mandri cu un cititor de amprente integrat in ecran, dar noul Leagoo S10 se va putea mandri in curand ca fiind cel mai ieftin dintre ele. Conform unor postari pe Twitter de catre Roland Quandt, un individ care a mai avut dreptate cu o [].

Cel mai mare cantaret al Romaniei a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Primele informatii au aparut abia acum...

Ionela Prodan si Ion Dolanescu au fost unii dintre cei mai iubiti cantareti de muzica populara din Romania. Despre cei doi artisti se spune insa ca nu ar fi fost legati doar de pasiunea pentru cantecul.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Tratamente naturiste pentru arsuri solare. Cel mai simplu mod prin care poti sa hidratezi pielea incinsa

Durerea si usturimea ce apar ca urmare a arsurilor solare se pot ameliora rapid. Cel mai simplu mod prin care poti sa racoresti si sa hidratezi pielea incinsa este sa folosesti apa rece. Aplic-o pe zonele.

Radu Tudor, reactie dupa prabusirea avionului IAR-99 in judetul Bacau: Cel mai sanatos e sa nu ne pronuntam

Jurnalistul Radu Tudor a reactionat, dupa ce un avion IAR-99 Soim s-a prabusit in judetul Bacau. Cel mai sanatos este sa nu ne pronuntam, inainte ca echipa de ancheta sa afle mai multe. IAR-99 este.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania, cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )