Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai mare cantaret al Romaniei a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Primele informatii au aparut abia acum...

B1 B1,
Cel mai mare cantaret al Romaniei a fost iubitul secret al Ionelei Prodan: Primele informatii au aparut abia acum...

Ionela Prodan si Ion Dolanescu au fost unii dintre cei mai iubiti cantareti de muzica populara din Romania. Despre cei doi artisti se spune insa ca nu ar fi fost legati doar de pasiunea pentru cantecul. continuă pe B1

Eurostat: Germania, cel mai mare importator de produse din Rusia n 2017

Germania a fost in 2017 cel mai mare importator de produse din Rusia, in timp ce Romania este pe locul 17 in randul statelor membre ale Uniunii Europene cu cel mai ridicat nivel al importurilor provenite din aceasta tara, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica.

FAVI.ro, cel mai mare motor de cautare in materie de mobila, a intrat pe piata din Romania

Avand peste 750 de magazine de mobila si decoratiuni interioare inscrise, motorul de cautare Favi. ro aduce in prezent colaboratorilor sai, vanzari care depasesc 100 de milioane de euro pe an. Fiind prezent pe pietele din Cehia si Slovacia, FAVI a ajuns in scurt timp sa fie cel mai mare motor de cautare din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

LOTO. LOTO 6/49. Cel mai mare report din istoria jocului Joker

Duminica, 15 iulie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi Loteria Romana a acordat 18. 280 de castiguri in valoare totala de.

IFC - cel mai mare investitor in obligatiunile Banca Transilvania

Manuel Reyes Retana, IFC: Speram ca aceasta tranzactie va deschide calea si altor emisiuni care vor contribui la consolidarea pietelor de capital din Romania International Finance Corporation IFC) a subscris 120 de milioane de euro in obligatiunile Bancii Transilvania BT), devenind astfel investitorul principal in emisiunea de titluri lansata, recent, de institutia de credit din Cluj, arata un comunicat al IFC.

Cel mai negru scenariu se confirma. Oana Lis, in lacrimi- Ce s-a intamplat cu Viorel Lis

Starea lui Viorel Lis este din in ce mai grava. Nu poate sa mai vorbeasca, iar cel mai negru scenariu a fost confirmat, cu lacrimi in ochi, chiar de sotia sa, Oana, in direct, la TV. Citeste continuarea.

Cea mai mare criminala din istorie e o romanca. Ce greseala a putut sa faca de a fost prinsa - tot o femeie a dat-o de gol

Cel mai cunoscut criminal in serie roman a fost, fara doar si poate, Ion Ramaru. El a terorizat Bucurestiul timp de un an de zile, intre 1970 si 1971. in schimb,cel mai prolific criminal in serie al.

Ultima fotografie cu fiica celui mai mare traficant de droguri din istorie! Cum arata fata lui Pablo Escobar

Fiica lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, Manuela Escobar, in varsta 34 de ani, a disparut din atentia publica. Escobar a terorizat Columbia in anii 80, asasinand peste 3000 de.

Nominalizari Emmy 2018: dupa 17 ani, HBO a fost detronat de Netflix. Ce seriale si actori sunt in cursa pentru titlul de cel mai bun

Serialele Game of Thrones si Westworld si show-ul Saturday Night Live au primit cele mai multe nominalizari la Emmy 2018, premii ce vor fi decernate pe 17 septembrie. Gala va marca si numeroase premiere, cea mai importanta fiind ca platforma de streaming Netflix a reusit sa detroneze reteaua HBO dupa 17 ani in care a fost cel mai puternic concurent.

Croatul Luka Modric, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Rusia

Capitanul echipei Croatiei, mijlocasul Luka Modric Real Madrid), a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, transmite EFE.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )