Libnet.ro
UNICEF

07:30

Top 20 cei mai piratati artisti din 2013

Playtech Playtech,
Top 20 cei mai piratati artisti din 2013

Chiar daca cei mai multi dintre noi au inceput sa apeleze la servicii de streaming legale, era inevitabil un top 20 cu cei mai piratati artisti in 2013. Ca de fiecare data cand este vorba de studii si statistici despre piraterie, cei de la TorrentFreak au publicat zilele trecute o analiza foarte interesanta vizavi de muzica piratata in 2013. Este vorba de un top 20 cu cei mai piratati artisti ai momentului. Informatia pentru acest clasament provine de la MusicMetric, []. continuă pe Playtech

Top 20 cei mai piratati artisti din 2013

Chiar daca cei mai multi dintre noi au inceput sa apeleze la servicii de streaming legale, era inevitabil un top 20 cu cei mai piratati artisti in 2013. Ca de fiecare data cand este vorba de studii si statistici despre piraterie, cei de la TorrentFreak au publicat zilele trecute o analiza foarte interesanta vizavi de muzica piratata in 2013. Este vorba de un top 20 cu cei mai piratati artisti ai momentului. Informatia pentru acest clasament provine de la MusicMetric, [].

Cel mai popular torrent din 2013 nu tine de piraterie

Desi nu credeam ca asa ceva este posibil, cel mai popular torrent din 2013 nu tine de piraterie, este vorba de un album propriu urcat de Moby online. Vrei nu vrei, termenul torrent a devenit sinonim cu pirateria. Indiferent cat de mult vor investi cei de la BitTorrent in reinventarea conceptului, cu siguranta nu este usor ca tranzitia mentala de la piraterie la legalitate sa aiba loc. in 2013, compania din spatele clientului de torrent Utorrent a colaborat cu Moby [].

Cei mai faimosi gangsteri din toate timpurile

Unii oameni au o adevarata fascinatie pentru gangsteri si pentru crima organizata, chiar ajungand sa-i admire pe marii sefi ai Mafiei glorificati in filme. Chiar daca actiunile lor sunt evident condamnabile,.

Eurostat: Romania, cele mai mari scumpiri din UE, in 2013.

Tara noastra, la concurenta cu Estonia, a inregistrat la sfarsitul anului trecut cea mai mare rata de crestere medie a preturilor de consum, respectiv 3,2%, conform Oficiului European de Statistica Eurostat. Pe urmatorul loc se situeaza Olanda si Marea Britanie, cu 2,6%. Este vorba despre rata medie a inflatiei pe cele 12 luni din 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni. Citeste si: Romanii printre cei mai .

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

FOTO Cei mai buni camarazi din literatura universala

Prieteniile stranse dintre personajele de sex masculin ale marilor romane sunt intalnite tot mai des in operele internationale. De la Ahile si Patrocle din Iliada lui Homer, la Harry Potter si Ron Weasley din celebra serie Harry Potter, de JK Rowling, camaraderia este un subiect care face istorie in literatura.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE in 2013. PSD se lauda cu ieftiniri

Vesti proaste pentru economie. Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din Uniune. Potrivit datelor Eurostat, preturile au crescut anul trecut cu 3,2%, situatie la care suntem egalati doar de.

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

Romania are cea mai ieftina benzina din Europa. Cel putin asta sustine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook. Romanii au insa o alta parere. Sute de oameni au criticat postarea.

TOP cei mai fericiti elevi si cele mai bune scoli din lume. Pe ce loc se afla Romania

Cei mai fericiti elevi sunt elevii din Singapore. Tot acolo sunt si cele mai bune scoli. Asa arata un clasament international facut in 65 de state. La coada clasamentului, se afla elevii sud coreeni.

VIDEO TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din UE

Romania si Estonia au inregistrat in decembrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,2% pe ultimele 12 luni, cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat joi Oficiul European de Statistica Eurostat. Indicatorul se refera la rata medie a inflatiei pe ultimele 12 luni, pana in decembrie 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )