Libnet.ro
UNICEF

23:00

Top 20 companii farmaceutice care au vandut cele mai multe medicamente in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 20 companii farmaceutice care au vandut cele mai multe medicamente in 2018

Romanii au cumparat, in 2018, mai multe medicamente decat in anul anterior. Valoarea medicamentelor eliberate catre pacientii din Romania a crescut cu 13,8% fata de 2017, depasind 16 miliarde de lei la pret de distributie, reiese din Pharma . continuă pe Wall-Street Ro

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Un numar de 105 de decese confirmate cu virus gripal au fost inregistrate de la inceputul sezonului rece 2018-2019, cele mai multe fiind in judetul Prahova 22 cazuri) si in municipiul Bucuresti 17.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu pot sa uite daca le-ai tradat

Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar razbunarea lor este de-a dreptul.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii in 2019

In ciuda faptului ca smartphone-urile sunt dispozitive pe care le avem cu noi peste tot, exista riscuri in utilizarea lor, datorate in special radiatiilor pe care acestea le emit, transmite Go4it. Majoritatea.

Utile: Care sunt cele mai bune idei de vacanta pentru februarie; Trucuri pentru ncarcare rapida la orice telefon; Singuratatea, mai daunatoare sanatatii dect obezitatea

Ceaiul care te ajuta sa renunti definitiv la fumat. Secretul renuntarii definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. 15 obiceiuri care te protejeaza de cancer. O specialista in nutritie ne arata ce obiceiuri alimentare ne ajuta sa prevenim aparitia cancerului.

HOROSCOP. Care sunt cele mai instabile zodii? Racii sunt afectati de fazele Lunii, Sagetatorii au schimbari de dispozitie

A fi instabil emotional nu este ceva cu care ar trebui sa iti fie rusine, este doar foarte important sa recunosti ca aceste lucruri ti se intampla. Daca esti un semn de.

Care sunt telefoanele care emit cele mai mari radiatii. iPhone si HTC sunt in top (FOTO)

Aproape toata lume aare un telefon inteligent, dar putini se gandesc la riscuri. Potrivit cercetatorilor, multe dintre smartphone-urilede pe piata se apropie destul de mult de limita teoretica de 1,6-.

Tranzactiile cu terenuri din 2018 au depasit 135 de hectare, iar preturile au variat de la 20 euro pe mp la 2.100 euro pe mp. Care au fost cele mai scumpe deal-uri

Investitorii romani au fost cei mai activi cumparatori de terenuri in Capitala si imprejurimi anul trecut, cu o cota de piata de 49%, urmati de investitorii belgieni, precum Mitiska-REIM, Speedwell sau Atenor, cu o cota de 17%, si de cei din Israel.

Care sunt telefoanele care emit cele mai multe radiatii. Smartphone-urile chinezesti sunt printre cele mai nocive

De-a lungul timpului au existat foarte multe speculatii despre efectele nocive pe care telefoanele mobile le au asupra noastra, din cauza radiatiilor pe care le emit. Avand in vedere ca petrecem foarte mult timp in preajma lor, este de luat in calcul aspectul important al impactului asupra corpului uman.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Sibiu va concura pentru un loc in Top 20 destinatii turistice europene

Municipiul Sibiu, singurul oras turistic romanesc care detine trei stele Michelin, va concura pentru un loc in Top 20 destinatii turistice europene 2020, o competitie in care a fost deja preselectat.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )