Libnet.ro
UNICEF

16:45

Top 2020. Care este cel mai scump oras din lume

Antena3 Antena3,
Top 2020. Care este cel mai scump oras din lume

Paris, Hong Kong si Zurichsunt orasele in care costul vietii este cel mai ridicat. continuă pe Antena3

Cel mai scump oras din lume este din Europa. Cum arata top 10, afectat de criza COVID-19

Parisul, Hong Kongul si Zurich sunt cele mai scumpe orase din lume, o consecinta a pandemiei de COVID-19. Mai precis, este despre efectele asupra dolarului, a monedei euro, respectiv a francului.

Business report Cu sau fara lumini de sarbatori? Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta. RCA mai scump pentru soferii profesionisti. Avem cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. Economia si vaccinul

Cu sau fara lumini de sarbatori? Cat au cheltuit primariile pe beculete * Kurzarbeit va fi aplicat si dupa starea de alerta, dispare obligatia pentru REVISAL * RCA mai scump pentru soferii profesionisti, dupa trei ani de liniste * Google Pay, disponibil in Romania prin mai multe aplicatii de banking * Romania, pe primul loc in Europa din perspectiva cresterii costurilor cu serviciile medicale estimate pentru 2020 * Logistica de zeci de miliarde de dolari pentru pregatirea distributiei fiolelor anti-Covid * Romania are cea mai redusa rata de recuperare economica din UE. De ce? * Firmele taiate de la ajutoare acuza Guvernul ca n-a tinut cont de recomandarile Comisiei Europene * Guvernul vrea sa modifice legea offshore, relaxand suprataxarea productiei de gaze * Economisirea la romani: unul din trei ar tine banii intr-un plic in sifonier * Economia si vaccinul.

Cine e cel mai sexy barbat in viata in 2020, desemnat de revista People - FOTO

Cunoscut pentru rolul din Black Panther, actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat de revistaPeopledrept cel mai sexy barbat in viata in 2020. Este al treilea an la rand cand o vedeta de culoare castiga acest titlu.

Radu Tincu, despre cazul medicului erou Catalin Denciu: Imunitatea, dupa infectare, se pare ca nu dureaza. Cel mai probabil va fi vorba de o forma usoara de SARS-CoV-2 (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre situatia medicului erou Catalin Denciu, care este in prezent internat in Belgia si care a fost depistat cu COVID-19 pentru a doua oara in.

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce a castigat 90 de miliarde de dolari doar in 2020

Elon Musk, CEO-ul Tesla, urmeaza sa-l depaseasca pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si va deveni al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 13% in urma anuntului ca producatorul de masini electrice va fi inclus in indicele S and P 500, informeaza The Guardian.

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

Actorul Michael B Jordan a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata

Actorul american de film si televiziune,Michael B. Jordan,a fost numit cel mai sexy barbat in viata de revista People, el fiind al treilea actor de culoare consecutiv care a primit titlul, conform.

Actorul Michael B Jordan, desemnat de People cel mai sexy barbat in viata

Actorul Michael B. Jordan, care a jucat in Black Panther, a fost numit cel mai sexy barbat in viata de revista People, el fiind al treilea actor de culoare consecutiv care a primit titlul, conform Reuters, preluata de Mediafax.

Asia a format cel mai mare bloc comercial din lume, care nu include SUA

Un numar de 15 state din regiunea Asia-Pacific au format duminica cel mai mare grup comercial din lume, un acord sustinut de China si care nu include Statele Unite, acestea din urma parasind, sub conducerea presedintelui Donald Trump, grupul rival din regiune TPP, relateaza CNBC.

Bitcoin a atins marti cel mai ridicat nivel ultimii trei ani

Pretul bitcoin, cea mai importanta criptomoneda in functie de capitalizarea de piata, a urcat la 17. 868 de dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel atins dupa 20 decembrie 2017, fiind ulterior tranzactionata in urcare cu 6,1%, la 17. 760 de dolari pe unitate, potrivit News.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )