Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 30 cele mai importante evenimente ale anului 2014 in tenis: Finala Simonei Halep de la Roland Garros, pe primul loc

Hotnews Hotnews,
 Top 30 cele mai importante evenimente ale anului 2014 in tenis: Finala Simonei Halep de la Roland Garros, pe primul loc

Victorii, meciuri epice, performante neasteptate, eroi noi, dar si surprize neplacute, dezamagiri, iesiri din prim-plan, controverse. Anul 2014 nu ne-a lasat o clipa de repaus. In cele ce urmeaza, recapitularea celor mai importante momente din anul pe care il lasam in urma. continuă pe Hotnews

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Cele mai importante evenimente din Bucuresti in 2014: proteste, scandaluri cu iz penal si proiecte de infrastructura finalizate dupa ani buni

Anul care tocmai se incheie a fost unul zbuciumat pentru politicienii din Bucuresti, dar si pentru locuitorii orasului. Pe tot parcursul anului au avut loc scandaluri, proteste, dar si o serie de evenimente care au strarnit controverse in Capitala. Adevarul va prezinta principalele evenimente care au captat atentia in anul care tocmai se incheie in Bucuresti.

Cele mai importante evenimente din judetul Gorj din anul 2014: anchete penale de rasunet, performante sportive si Oscarul in turism

Anul 2014 a fost pentru gorjeni plin de evenimente. Cel mai important a fost deschiderea mall-ului din Targu Jiu, primul centrul comercial de acest fel. Echipa de baschet Energia a produs o mare surpriza, castigarea Cupei Romaniei. De asemenea, unii dintre cei mai importanti gorjeni au fost trimisi in judecata si condamnati.

Retrospectiva anului 2014. Care au fost cele mai importante evenimente din anul care se incheie, la Sibiu

2014 a fost un an plin pentru Sibiu. Orasul a dat noul presedinte al Romaniei, presedintele Consiliului Judetean Sibiu a fost condamnat in prima instanta, iar de la Sibiu la Deva se circula doar pe autostrada dupa inaugurarea lotului 3 din Orastie-Sibiu. 2014 este si anul in care un milionar al Sibiului s-a sinucis si un altul a fost arestat, dar si anul unei cumplite tragedii aviatice soldate cu 9 morti.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, de la Roland Garros, pe primul loc

Finala pierduta de Simona la Paris Roland Garros, in fata Mariei Sharapova) e de o importanta imensa, pe care n-o va putea evalua la justa ei valoare decat istoria. In ciuda rezultatului, sau poate tocmai datorita rezultatului final, ea se va fi dovedit punctul de plecare al unui intreg val de consecinte.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat din punct de vedere politic. Arestarile, demisiile din guvern, alegerile prezidentiale, aliantele politice esuate, tavalugul DNA, promisiunile politicienilor, sunt doar.

Cele mai importante 6 motive pentru care ar trebui sa inveti o limba straina

Europenii sunt mai harnici decat americanii cand vine vorba de invatarea unei limbi straine, avand in vedere ca peste jumatate din populatia batranului continent este bilingva. In Statele Unite, in schimb, unul din cinci locuitori vorbeste o a doua.

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie.

Cele mai populare mesaje pe Facebook ale Comisiei Europene, in 2014

Congratulations, Germany!, in urma finalei campionatului mondial de fotbal, a fost, pe departe, cel mai popular mesaj pe pagina de Facebook a Comisie Europene in acest an. Pe locul 2 - Goodbye, Roaming Charges! Vezi in articol topul celor mai populare postari ale anului, intr-o sinteza realizata de Comisia Europeana.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )