Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai importante 6 motive pentru care ar trebui sa inveti o limba straina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai importante 6 motive pentru care ar trebui sa inveti o limba straina

Europenii sunt mai harnici decat americanii cand vine vorba de invatarea unei limbi straine, avand in vedere ca peste jumatate din populatia batranului continent este bilingva. In Statele Unite, in schimb, unul din cinci locuitori vorbeste o a doua. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din.

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din.

3 motive pentru care nu esti parintele care ti-ai fi dorit

Sa fii parinte nu este chiar un lucru usor in aceasta lume moderna. Sau, mai bine spus, nu intotdeauna. Uneori copiii tai sunt draguti si iti spun ca te iubesc, iar tu emotionat te gandesti ca acesta este unul.

INCOME. Cele mai mari 10 provocari care vor zgudui lumea in anul 2015

Omenirea va fi marcata in 2015 de 10 mari provocari, potrivit expertilor Forumului Economic Global de la Davos. Cele mai importante sunt adancirea inegalitatii dintre domeniile diferitelor categorii sociale si.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat din punct de vedere politic. Arestarile, demisiile din guvern, alegerile prezidentiale, aliantele politice esuate, tavalugul DNA, promisiunile politicienilor, sunt doar.

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte.

Aplicatii Android - cele mai bune programe, selectate de Google

Lumea Android e una cu milioane de aplicatii, zeci de mii de terminale si putin control. Poate fi dificil sa alegi cele mai bune aplicatii. Asa ca Google a oferit la final de an cele mai bune 127 de aplicatii, pe care ar trebui sa le avem.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au loc cele mai grave accidente rutiere din lume.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )