Libnet.ro
UNICEF

14:30

Top 5 cele mai folosite melodii pentru dansul mirilor in 2016. Sunt alese piese cunoscute, din constiinta colectiva

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai folosite melodii pentru dansul mirilor in 2016. Sunt alese piese cunoscute, din constiinta colectiva

Piesa pentru dansul mirilor reprezinta o provocare de multe ori, iar pentru a nu da gres mirii aleg piese cunoscute. Sunt putini cei care aleg piese energice si antrenante pentru dans, majoritatea preferand valsul. continuă pe Adevărul

Romania are doar 63 de firme in Top 500 cele mai mari companii est-europene, mult sub potentialul real

Editia pe 2016 a studiului Top 500 Companii din Europa Centrala si de Est, elaborat de Coface in functie de cifrele de afaceri ale firmelor, plaseaza Romania pe locul al patrulea, cu 63 de societati prezente in clasament, dupa Polonia, Cehia si Ungaria.

Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia.

Dacian Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia. Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba in Guver.

Care sunt top 5 cele mai eficiente afrodiziace naturale

Calitatile afrodiziace ale ciocolatei sunt deja cunoscute, insa jurnalistii de la Le Figaro ne propun si alte feluri de mancare sau ingrediente la indemana care sa ne ridice.

TOP Cele mai scumpe destinatii din Europa: aici un city break te costa cat o vacanta exotica

Nu este niciun secret ca Europa este un loc scump pentru o vacanta, atat de scump incat cu aceeasi bani ai putea merge in destinatii exotice. Iata, asadar, care sunt cele mai scumpe orase europene pentru turisti, potrivit unui studiu facut de.

CITATE MAICA TEREZA. Cele mai puternice citate despre credinta

intelepciunea din vorbele Maicii Tereza a atins pana si cele mai insensibile suflete, facandu-i pe multi sa cada pe ganduri si chiar sa-si schimbe comportamentele.

Ce se petrece in Domul Orgiei, cortul desfraului care atrage mii de oameni la unul dintre cele mai ciudate festivaluri din lume VIDEO

Festivalul de muzica Burning Man, care se desfasoara pana pe 5 septembrie la Black Rock City, un oras construit temporar in Nevada, SUA, este considerat unul dintre cele mai bizare astfel de evenimente din lume. Una dintre atractiile principale ale festivalului este Domul Orgiei, un loc unde sunt acceptate si incurajate relatiile sexuale de orice fel.

Cele mai bizare morti din Evul Mediu: imparatul luat in coarne de cerb, regele mort de ras si vikingul ucis de cadavru

Un rege viking a murit dupa ce dintii testei dusmanului decapitat, pe care o purta ca prada de lupta, l-au ranit, un alt rege a murit strivit de piticul sau, iar gluma unui bufon a provocat moartea, din cauza rasului, a stapanului sau. Sunt cateva dintre cele mai ciudate morti ale personajelor faimoase din vremea Evului Mediu.

Cele mai bine platite modele ale anului 2016

Revista Forbes a intocmit clasamentul celor mai bine platite modele ale anului 2016. Iata cine ocupa primele pozitii la aproape 30 de ani de cand podiumul era ocupat de Supermodelele Naomi, Cindy, Eva, Claudia si Helena.

Cele mai scumpe boxe Bluetooth sunt BeoSound de la Bang Olufsen

Cei de la Bang Olufsen nu au avut niciodata probleme in a crea produse exclusiviste, dar noile BeoSound sunt cele mai scumpe boxe Bluetooth create vreodata. Daca nu ati auzit vreodata de Bang Olufsen, cel mai usor este sa o percepeti ca pe o companie care creeaza o singura boxa ce costa cat [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )