Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai bizare morti din Evul Mediu: imparatul luat in coarne de cerb, regele mort de ras si vikingul ucis de cadavru

Adevărul Adevărul,
Cele mai bizare morti din Evul Mediu: imparatul luat in coarne de cerb, regele mort de ras si vikingul ucis de cadavru

Un rege viking a murit dupa ce dintii testei dusmanului decapitat, pe care o purta ca prada de lupta, l-au ranit, un alt rege a murit strivit de piticul sau, iar gluma unui bufon a provocat moartea, din cauza rasului, a stapanului sau. Sunt cateva dintre cele mai ciudate morti ale personajelor faimoase din vremea Evului Mediu. continuă pe Adevărul

POZA ZILEI. Una dintre cele mai vechi fiesta din Spania

Calareti spanioli cu prajini mana o turma de tauri de lupta de la ferma Condessa del Sobral spre orasul Castilla y Leon, unde va avea loc Fiesta de Cuellar, una dintre cele mai vechi fiesta din Spania, datand din anul 1499.

TOP cele mai fericite tari din lume: iata de ce sa le vizitezi

Cele mai fericite tari din lume, potrivit raportului Happy Planet Index , sunt, paradoxal, cu mult mai sarace decat altele de pe glob, nu au armata sau chiar sunt izolate pe harta lumii, insa aici oamenii au cea mai buna stare de bine de pe planeta.

TOP Cele mai scumpe destinatii din Europa: aici un city break te costa cat o vacanta exotica

Nu este niciun secret ca Europa este un loc scump pentru o vacanta, atat de scump incat cu aceeasi bani ai putea merge in destinatii exotice. Iata, asadar, care sunt cele mai scumpe orase europene pentru turisti, potrivit unui studiu facut de.

Ce se petrece in Domul Orgiei, cortul desfraului care atrage mii de oameni la unul dintre cele mai ciudate festivaluri din lume VIDEO

Festivalul de muzica Burning Man, care se desfasoara pana pe 5 septembrie la Black Rock City, un oras construit temporar in Nevada, SUA, este considerat unul dintre cele mai bizare astfel de evenimente din lume. Una dintre atractiile principale ale festivalului este Domul Orgiei, un loc unde sunt acceptate si incurajate relatiile sexuale de orice fel.

Cele mai norocoase zile din septembrie, in functie de zodie

Vrei sa stii care sunt zilele in care iti va merge cel mai bine in septembrie? Iata ce spun astrologii de la Astrostar. com. Berbec Zile norocoase: 7, 8, 9, 12, 13, 20, 21 septembrie Zile mai putin norocoase:.

Cele mai bune hoteluri din lume in 2016, anuntate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveller FOTO

Inainte de lansarea editei din 2016 a renumitului ghid de calatorii Conde Nast Traveller, in luna octombrie, au fost anuntate cele mai bune hoteluri din lume, votate de peste 100. 000 de turisti si experti in turism din toata lumea.

Schimbare majora la unul dintre cele mai cunoscute ziare din Romania

La aproape trei ani de la lansare, cel mai citit ziar regional din Romania face upgrade total si devine ziar cu acoperire nationala. Astfel, VoceaTransilvaniei. ro devine de luni, 5 septembrie 2016, VOCEA. biz,.

Una dintre cele mai importante tranzactii din telecom in ultimii 10 ani: Direct One preia controlul Netcity Telecom, operatorul retelei subterane de fibra optica din Bucuresti

Direct One va prelua controlul asupra Netcity Telecom, operatorul retelei subterane pentru fibra optica a Municipiului Bucuresti, in urma acordului semnat cu UTI Netcity Investment BV si UTI Grup, companiile care detin 100% din actiunile operatorului, a anuntat joi compania. Tranzactia presupune achizitia pachetului integral de actiuni de catre Direct One, furnizor independent si neutru de infrastructura de fibra optica pentru telecomunicatii, controlat de antreprenorii romani Teofil Muresan si Simion Muresan. Finalizarea tranzactiei urmeaza etapele legale si face obiectul aprobarii Consiliului Concurentei. UPDATE UTI Grup: Ne bucura faptul ca in urma unui proces competitiv, Direct One - o companie cu capital romanesc, a preluat proiectul Netcity dorind sa-l dezvolte in continuare conform obligatiilor din contractul de concesiune. Consiliul Concurentei a deschis in acest an o investigatie impotriva Netcity Telecom pentru un posibil abuz de pozitie dominanta, abia dupa ce a fost obligat in instanta sa faca acest lucru.

FOTO in Galati, ca la tara. Una dintre cele mai circulate intersectii din oras e plina de santuri pe toate sensurile de mers

Bulevardul Cosbuc din Galati arata ca dupa bombardament, iar la intersectia cu strada 1 Mai muncitorii au sapat santuri pe toate sensurile de circulatie, pe care le-au acoperit doar de fatada cu niste pietris, de parca ar vrea ca soferii sa nu rateze niciun crater din asfalt.

Vacante ieftine: Cele mai populare destinatii pentru sezonul de toamna

Cui nu-i place sa calatoreasca?! Iar daca e si pe bani putini, cu atat mai bine. Iata cele mai populare destinatii pentru sezonul de toamna la buget redus. Atena, Grecia Atena este una dintre cele mai bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3213 seconds )