Libnet.ro
UNICEF

22:45

TOP 5 cele mai importante evenimente care au loc ACUM in intreaga lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 5 cele mai importante evenimente care au loc ACUM in intreaga lume

O noua saptamana a luat startul astazi si noi evenimente globale tin capul de afis al celor mai importante publicatii internationale. Iata despre ce vom discuta la inceput de saptamana:. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Raport CE: Romania are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din UE. Romanii sufera de semianalfabetism in masa

Romania este statul cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor, in timp ce infrastructura sa este cea mai inapoiata si oamenii sai cei mai saraci si mai needucati din Uniunea Europeana, arata al saselea.

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme din lume

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme de pe Pamant

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

Nu conteaza ca Dunarea e la doi pasi, Braila are unul dintre cele mai mari tarife la apa potabila din tara

Desi au Dunarea la doi pasi, brailenii platesc printre cele mai mari tarife la apa din tara. Braila se afla pe locul 6 la nivel national cand vine vorba de apa scumpa, cu 4,29 lei pentru fiecare metru cub consumat. in aceeasi situatie sunt si galatenii si nemtenii avand de plata acelasi tarif la apa. Majoritatea operatorilor de apa din tara insa, practica tarife sub 3,8 lei/mc.

Studiu: Femeile din Spania, cele mai atragatoare din Europa

Femeile din Spania sunt cele mai dorite de barbatii din Europa, arata un studiu publicat de cel mai cunoscut portal de intalniri din Germania si site-ul de calatorii GoEuro, informeaza ziarul ABC, conform Agerpres.

Subiectele zilei: UE, Rusia si inasprirea sanctiunilor; Pe ce salarii se intorc in tara tinerii care s-au scolit in strainatate; De ce a fost scos Traian din Imnul National

Un secret ingropat de patru decenii in Marea Rosie. Misterioasa disparitie a unui avion cu sase piloti romani la bord. Pe 9 decembrie 1974, o aeronava TAROM, care trebuia sa transporte pelerini pe ruta Cairo -Jeddah, a disparut fara urma. Mafia pamanturilor. Cu un divan, un cuier si un loc de veci s-a mostenit Baraganul. Doua dintre cele mai importante unitati de cercetare agricola, situate la Fundulea, in Campia Baraganului, au ramas fara mii de hectare dupa ce terenurile au fost retrocedate dubios.

Top: cu aceste benzi desenate iti poti cumpara o vila. Una de lux!

Industria benzilor desenate atrage foarte multi colectionari care sunt dispusi sa plateasca chiar si milioane de dolari pe o banda desenata valoroasa ce include primii aparitii ale unor eroi precum Superman, Batman sau Captain America. Hollywood-ul si.

Par cret vs. par drept: Cele mai bune ponturi de ingrijire pentru fiecare tip de par

Avem parul drept, dar ni l-am dori ondulat. Avem parul cret si l-am vrea lins. Asa se intampla mereu. Dar in loc sa speram la ceva ce nu se poate, decat timp de o zi in care fie il indreptam, fie il ondulam, mai bine am incerca sa ii oferim ingrijirea potrivita firului de par.

VIDEO Trailerele celor mai importante filme au fost lansate la Comic-Con

Sfarsitul editiei din 2014 a Comic-Con International, cea mai mare conventie a pasionatilor de filme, jocuri video si benzi desenate cu supereroi, desfasurata in San Diego, California, a avut de oferit mai multe noutati, printre care si anunturi cu privire la viitoare continuari ale unor pelicule de succes sau prezentarea unor filme mult asteptate de fanii eroilor si nu numai.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )