Libnet.ro
UNICEF

06:00

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme de pe Pamant

România Liberă România Liberă,
INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme de pe Pamant

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume. continuă pe România Liberă

INCREDIBIL: Cele mai vechi organisme din lume

Rachel Sussman este o artista careia ii place foarte mult fotografia. Iara pasiunea ei se intersecteaza cu stiinta pe o ramura speciala. Rachel cerceteaza si fotografiaza cele mai vechi organisme din lume.

Raport CE: Romania are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din UE. Romanii sufera de semianalfabetism in masa

Romania este statul cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor, in timp ce infrastructura sa este cea mai inapoiata si oamenii sai cei mai saraci si mai needucati din Uniunea Europeana, arata al saselea.

Nu conteaza ca Dunarea e la doi pasi, Braila are unul dintre cele mai mari tarife la apa potabila din tara

Desi au Dunarea la doi pasi, brailenii platesc printre cele mai mari tarife la apa din tara. Braila se afla pe locul 6 la nivel national cand vine vorba de apa scumpa, cu 4,29 lei pentru fiecare metru cub consumat. in aceeasi situatie sunt si galatenii si nemtenii avand de plata acelasi tarif la apa. Majoritatea operatorilor de apa din tara insa, practica tarife sub 3,8 lei/mc.

Studiu: Femeile din Spania, cele mai atragatoare din Europa

Femeile din Spania sunt cele mai dorite de barbatii din Europa, arata un studiu publicat de cel mai cunoscut portal de intalniri din Germania si site-ul de calatorii GoEuro, informeaza ziarul ABC, conform Agerpres.

COOL! Peisaje incredibile construite in cele mai neasteptate locuri!

Ne asteptam sa vedem peisaje incredibil de frumoase in locurile pe care le vizitam, dar nicidecum pe oglinjoare, posete, in sticle sau borcane. Si totusi. iata ca orice este posibil!.

TOP 5 cele mai importante evenimente care au loc ACUM in intreaga lume

O noua saptamana a luat startul astazi si noi evenimente globale tin capul de afis al celor mai importante publicatii internationale. Iata despre ce vom discuta la inceput de saptamana:.

Par cret vs. par drept: Cele mai bune ponturi de ingrijire pentru fiecare tip de par

Avem parul drept, dar ni l-am dori ondulat. Avem parul cret si l-am vrea lins. Asa se intampla mereu. Dar in loc sa speram la ceva ce nu se poate, decat timp de o zi in care fie il indreptam, fie il ondulam, mai bine am incerca sa ii oferim ingrijirea potrivita firului de par.

Caru' cu vedete: Cele mai caraghioase poze cu politicienii romani! O sa mori de ras cand o sa vezi in ce ipostaze au fost surprinsi; Vedete carora drogurile le-au distrus chipul si le-au deformat; Antonia renunta la Maya, ca sa se marite cu Velea!

Shakira ii mai face un copil lui Pique! Un apropiat a dat vestea cea mare. Cantareata columbiana si fotbalistul de la FC Barcelona vor deveni din nou parinti. Gigi Becali o sa rupa gratiile cand va vedea ca mezina lui, Cristina, a fost in pelerinajul cluburilor. Gigi Becali stie despre cele trei fiice ale sale ca sunt usa de Biserica.

Gorj, Braila si Brasov, cele mai mari cresteri ale soldului de credite la 6 luni

Gorj, Braila si Brasov sunt primele trei judete din tara unde soldul creditarii a crescut cel mai mult in prima jumatate a anului, cu 21,9%, 2,24%, respectiv 1,27%, in conditiile in care soldul total in sistemul bancar s-a redus cu 1,54% fata de decembrie 2013, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

FOTO: Cele mai ciudate recorduri inregistrate vreodata

Competitia este un aspect din viata noastra de zi cu zi. Unii o iubesc mai mult, iar altii mai putin. Ceea ce stim cu siguranta este ca printre acestia vom gasi si oameni care inregistreaza recorduri si care doboara recorduri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )