Libnet.ro
UNICEF

23:00

Top cei mai buni angajatori in 2018. IT-ul pierde teren in fata companiilor financiare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top cei mai buni angajatori in 2018. IT-ul pierde teren in fata companiilor financiare

Vodafone Romania, OMV Petrom si Banca Transilvania ocupa primele trei pozitii in topul celor mai buni angajatori din Romania, realizat de BestJobs. In primele zece pozitii din top se mai regasesc ING Bank, cat si angajatori din retail, Auchan, Altex si. continuă pe Wall-Street Ro

Ce companii romanesti si ce multinationale sunt prezente in topul celor mai buni angajatori din 2018

BestJobs anunta Top cei mai buni angajatori in 2018, un clasament anual realizat in baza evaluarilor a peste 100. 000 de angajati ai companiilor listate pe portalul de recrutare.

Topul celor mai buni angajatori in 2018

Vodafone Romania, OMV Petrom, Banca Transilvania si Auchan sunt considerati cei mai buni angajatori, conform unui clasament facut de platforma de recrutare BestJobs, pe baza evaluarilor a peste 100. 000 de angajati.

Cabral este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit

Cabral Ibacka este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a incetat din viata. Acesta era patronul unei firme de hosting implicate recent intr-un scandal de amploare. Da, Horia il chema. Si era.

Estimari SUA: Romania va avea o productie de porumb RECORD, care va depasi anul 1984, considerat unul dintre cei mai buni pentru agricultura din istorie

Romania va ajunge la o productie de porumb de exceptie, in anul agricol 2018-2019, ce va depasi recordul din anul 1984, considerat a fi unul dintre cei mai buni ani agricol ai tuturor timpurilor, potrivit.

VIDEO Top Euro NCAP: cele mai sigure masini in 2018

Institutia europeana independenta specializata in realizarea testelor de accident Euro NCAP a lansat, recent, lista cu cele mai sigure automobile din Europa, in 2018, masini care au si primit premiul Best in class la patru clase. Este vorba de doar trei modele, Lexus ES la doua categorii), Hyundai NEXO si Mercedes-Benz A Class, care au obtinut punctaje apropiate de maxim in cele mai dure teste realizate EuroNCAP in istoria sa.

Ce mancau cei mai cruzi dictatori din istorie. Cei mai multi au avut un regim alimentar umil. Ce prefera Ceausescu

Dovezile istorice arata ca, in materie de arta culinara, majoritatea dictatorilor erau destul de rezervati si uneori preferau produse culinare umile.

Netflix versus Candy Crush: Din ce a facut Apple cei mai multi bani in 2018

Finalul de an vine la pachet cu o serie de statistici interesante dintr-o multitudine de domenii. Cu aceasta ocazie, de exemplu, aflam cele mai profitabile aplicatii din AppStore. Traim in.

Judetul din Romania unde si-au pierdut viata cei mai multi oameni in accidente de circulatie

De la inceputul lunii ianuarie pana la mijlocul lui decembrie, in acest judet 80 de persoane au murit in accidente de circulatie. in multe situatii soferii s-au urcat bauti la volan si au pierdut controlul masinii.

Cinci factori de stres cei mai comuni. Solutii practice pentru a-i elimina

Esti vesnic in intarziere, adesea furios si iritat, tensionat, suprasolicitat, pesimist? E calr ca esti stresat rau. Veste buna este ca pentru toate aceste neplaceri exista si remedii, iar acestea nu sunt chiar atat de departe de tine.

Liber profesionistii din Romania, cei mai nemultumiti din UE de munca lor

Aproape jumatate 48%) dintre liber profesionistii Uniunii Europene se declarau, in 2017, foarte satisfacuti de locul lor de munca, insa acest grad de satisfactie variaza foarte mult intre statele membre, de la un varf de 83% in Suedia pana.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )