Libnet.ro
UNICEF

13:15

Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Antena3 Antena3,
Top cei mai rai soferi din Romania pe judete

Prin Bucuresti s-au adunat romani din toate colturile tarii. Si la fiecare masina cu numar de Bucuresti, cu siguranta mai vezi parcata langa ea si una din alt judet. Capitala nu mai este ca pe vremuri, numai a. continuă pe Antena3

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, anul acesta

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si politice, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a.

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017

Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1. 000 de miliarde de dolari in 2017, cresterea fiind de patru ori mai mare comparativ cu cea din 2016, datorita recordurilor inregistrate in acest an de bursele de valori, relateaza Bloomberg .

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, condamnat pentru evaziune fiscala. Averea omului de afaceri Serghei Bunescu, sub sechestru

Omul de afaceri Serghei Bunescu din Husi, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata viticola din Romania, a fost condamnat joi, 28 decembrie, de Tribunalul Vaslui intr-un dosar de evaziune fiscala. Pentru recuperarea prejudiciului, judecatorii au instituit sechestru pe aproape 300 de hectare de cultura de vita de vie, 75 de hectare teren arabil si doua apartamente din Husi.

Cu cat au crescut averile celor mai bogati oameni din lume in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si.

Efectele emigrarii din Romania: 4 judete vor ramane cu doar jumatate din populatie!

Romania ar putea ajunge o tara cu numai 12 milioane de locuitori daca statul va continua sa asiste nepasator la valul de plecari din tara, avertizeaza sociologii, citati de businessmagazin. ro. Cele.

Erau cei mai buni prieteni de 60 de ani cand au aflat un secret incredibil: Cum a fost posibil asa ceva?!

Alan Robinson si Walter MacFarlane din Hawaii au fost cei mai buni timp de 60 de ani. insa recent, cei doi au descoperit un secret teribil. Amicii au descoperit ca erau mai mult decat prieteni. Mai.

Cu ce venituri incheie acest an marile retele de servicii medicale private din Romania

Piata serviciilor medicale private din Romania este intr-o continua crestere. MedLife, Regina Maria, Sanador, Medsana, Medicover - afla din articol care dintre acesti furnizori de servicii medicale din Romania are o cifra de afaceri mai mare si ce.

Barbati, condamnati la inchisoare pentru proxenetism, in Marea Britanie, dupa ce o tanara i-a trimis mesaje disperate mamei din Romania

Doi barbati din Marea Britanie au fost condamnati la inchisoare pentru proxenetism dupa ce o tanara de 19 ani i-a trimis mai multe mesaje disperate mamei ei din Romania, in care se.

Piraeus Bank va vinde subsidiara din Romania catre J.C. Flowers and Co.

Grupul bancar elen Piraeus Bank S. a anuntat ieri ca a ajuns la un acord cu J. Flowers and Co. pentru vanzarea participatiei pe care o detine la subsidiara sa bancara din Romania, Piraeus Bank Romania, informeaza Business Wire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )