Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, in 2017

Antena3 Antena3,
Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a. continuă pe Antena3

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017

Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1. 000 de miliarde de dolari in 2017, cresterea fiind de patru ori mai mare comparativ cu cea din 2016, datorita recordurilor inregistrate in acest an de bursele de valori, relateaza Bloomberg .

Cu cat au crescut averile celor mai bogati oameni din lume in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si.

Averea celor mai bogati 500 de oameni din lume a crescut cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017 - Bloomberg

Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1. 000 de miliarde de dolari in 2017, cresterea fiind de patru ori mai mare comparativ cu cea din 2016, datorita recordurilor inregistrate in acest an de bursele de valori, relateaza Bloomberg, citat de news. ro.

Zodiile care iti otravesc viata. Cei mai toxici oameni din horoscop

Afla de mai jos care sunt zodiile care iti otravesc viata: nici macar nu trebuie sa picure cu buna stiinta lichidul ucigas in existenta ta, este suficient sa dea curs pornirilor negativiste care.

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

VIDEO China: Cel mai mare hidroavion din lume a efectuat zborul inaugural

Cel mai mare hidroavion in activitate din lume, construit in China, cu o anvergura a aripilor de peste 38 de metri, a efectuat duminica zborul inaugural, cu o durata de circa o ora, dupa ce a decolat din Zhuhai, relateaza AFP.

Tara in care vin cei mai multi oameni care vor sa-si insceneze moartea. Cat costa un kit de deces

V-ati gandit vreodata sa va inscenati propria moarte si sa o luati de la zero in alta parte? Poate ca nu, insa acest lucru se intampla si este o afacere in.

Aceasta este dieta celui mai batran barbat din lume. Cum a reusit sa ajunga la 113 ani

Francisco Nunez Oliviera a ajuns la 113 ani, iar recordul sau a fost omologat de Cartea Recordurilor. Barbatul a acordat recent un interviu cotidianului The Local in care a vorbit despre viata.

inca o VESTE TRISTA: Managerul uneia dintre CELE MAI CELEBRE TRUPE din lume a murit. Fanii sunt socati(FOTO)

Tragedie in lumea muzicii. Managerul trupei Maroon 5 a murit la varsta de 40 de ani, in urma unui infarct, informeaza Billboard. com. Jordan Feldstein, care este fratele actorului.

FOTO Cum arata cel mai mic telefon din lume, care este de marimea unui deget

In ultimii ani, industria smartphone-urilor s-a luat la intrecere in ceea ce priveste dezvoltarea si fabricarea unor telefoane cu ecrane cat mai mari, care sa incapa cat mai bine in mainile utilizatorilor. insa acest caz nu este valabil chiar peste tot. O companie a creat cel mai mic telefon din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )