Libnet.ro
UNICEF

14:45

Top: cele mai bune universitati din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,. continuă pe Wall-Street Ro

Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

Un muzeu din Statele Unite gazduieste o colectie de arta inedita: cele mai urate picturi din lume. Desi majoritatea oamenilor este de acord ca locul acestor picturi era la cosul de gunoi, un amator de arta cu.

Poate viitoarea cea mai inalta cladire din lume sa arunce China in genunchi?

Explozia constructiilor imobiliare, in special in cazul celor mai inalte cladiri din lume, coincide cu ivirea crizelor economice, conform Indicelui Barclays Skyscraper , iar inaltimea acestor zgarie-nori reflecta, de asemenea, amploarea crizei. Daca.

Tarile care ofera cele mai bune salarii romanilor

Ofertele de munca in strainatate ii tenteaza pe romani datorita salariilor mai bune decat in tara. Acestia trebuie sa stie ca oferta salariala difera nu doar in functie de nivelul de experienta intr-un anumit domeniu, ci si in functie de tara.

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va.

Top 5 cele mai slabe vedete din Romania: Cum isi ajusteaza silueta Bianca Dragusanu sau Daniela Crudu (VIDEO)

Au slabit vedetele de abia le mai poti vedea la televizor! Si asta pe fondul unor retete exagerate pe care le urmeaza pentru ajustarea siluetei. intr-un top 5 Daniela Crudu, Bianca Dragusanu, Madalina Pamfile,.

Acesta este cel mai BOGAT sat din lume. 2.000 de oameni locuiesc aici, iar averile lor sunt uriase

Atunci cand pronunti cuvantul sat te gandesti la o asezare modesta, cu gospodarii si locuitori care isi castiga existenta din munca campului. Asta pentru ca judecam din prisma satelor din Romania. in.

Una dintre cele mai importante orchestre din Marea Britanie, London Philharmonic Orchestra, vine la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 13 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar din seria Mari Orchestre ale Lumii London Philharmonic Orchestra sub bagheta talentatului.

Care sunt cele mai bune bauturi de vara

Putini sunt cei care pot respecta recomandarea medicilor cu privire la cei 2 litri de apa pe zi. Dar daca ti-am spune ca te poti hidrata si cu ceaiuri, cu sucuri de fructe si de legume, cu supe si chiar cu bere?.

Cele mai bune uleiuri esentiale pentru aceasta vara

Uleiurile esentiale ne pot ajuta sa depasim, fara eforturi, majoritatea problemelor cu care ne confruntam, in mod obisnuit, vara. De la enervantii tantari, pana la senzatia de picioare grele si insomnii, toate pot fi indepartate cu ajutorul aromaterapiei, spun specialistii.

Bilete de vanzare pentru DreamHack 2013 Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online, dar si in oficiile Postei Romane. Evenimentul se va desfasura intre 14 si 15 septembrie la Sala Polivalenta si este unul dintre cele mai mari de acest tip din Romania.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )